Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Un băiat de 17 ani și-a omorât bunica pentru bani, în București

Un băiat de 17 ani și-a omorât bunica pentru bani, în București

Tragedie în București! Un băiat de 17 ani şi-a omorât bunica pentru bani. Acesta a fost prins la scurt timp după comiterea faptei.

de Ana Ciuvică    |    29 Dec 2023   •   18:31

Conflictul ar fi pornit în cestă după-amiază, atunci când băiatul de 17 ani s-a fi dus la bunica lui și i-ar fi cerut o sumă de bani.

Aceasta se pare că ar fi refuzat să îi dea banii băitului, moment în care acesta s-ar fi enervat, ar fi pornit un conflit, iar tânărul de 17 ani ar fi lovit-o pe bunica lui și ar fi omorât-o.

Imediat după, a fugit din locuință, însă polițiștii l-au găsit la scurt timp 

Un echipaj medical a ajuns de urgență la locuința femeii. Cei de pe Ambulanță au încercat să îi acorde îngrijiri medicale, însă din păcate au constatat decesul.

Băiatul de 17 ani este în aceste momente în fața procurorilor de la Omoruri, fiind audiat pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și cel mai probabil va fi reținut pentru 24 de ore.

”La data de 29 decembrie 2023, Secția 8 Poliție fost sesizată, prin sistem 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 2, s-ar afla o persoană decedată.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității și un echipaj de prim ajutor care a constatat decesul persoanei în cauză, o femeie, în vârstă de 86 de ani.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea continuării cercetărilor și stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

De asemenea, trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, a transmis Poliția Capitalei.

×
Subiecte în articol: baiat bunica omorâtă București
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close