Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Băiețelul lui Marius Urzică îi calcă pe urme, cu șase medalii de aur câștigate la Campionatul Național de Gimnastică pentru Juniori: "Este mai bun decât mine"

Băiețelul lui Marius Urzică îi calcă pe urme, cu șase medalii de aur câștigate la Campionatul Național de Gimnastică pentru Juniori: "Este mai bun decât mine"

Şase medalii de aur la Campionatul Naţional de Gimnastică pentru Juniori. O performanţă greu de atins şi pentru gimnaştii consacraţi. Dar el, Alex Urzică, demonstreaza că va fi viitorul de aur al României. Este fiul marelui Marius Urzică şi, nu doar că îi calcă pe urme, dar, multe voci spun chiar că e mai bun decât tatăl lui.

Băiețelul lui Marius Urzică îi calcă pe urme, cu șase medalii de aur câștigate la Campionatul Național de Gimnastică pentru Juniori: "Este mai bun decât mine"
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    Sabrina Preda    |    Sergiu Cora    |    22 Iun 2021   •   18:58

La doar 9 ani Alex face în fiecare zi câte 5 ore de antrenament în sala de gimnastică. Dur şi intens. Reporterii Antena 3 au urmărit cum se construieşte drumul către glorie. Au stat de vorbă cu Marius şi Alex Urzică. Un tată campion şi un fiu care îi calcă pe urme.

"Haide! Poţi! Bravo!" Sunt încurajările unui tată care ştie cât de dur este antrenamentul unui gimnast de performanţă. La fel a muncit, ani la rând şi Marius Urzică şi a ajuns sus. Atât de sus încât este singurul român campion olimpic la gimnastică. Acum, are o misiune poate chiar mai grea. Cea de a-şi îndruma fiul către succes.

"Uneori este dificil, pentru că atunci când se vaită, sau când spune că a obosit, trebuie să îl fac să înţeleagă că trebuie să repetăm în continuare, pentru a reuşi să corectăm, sau să învăţăm unele elemente." spune Marius Urzică.

"Muncesc ca să ajung campion ca tata!"

"Greul abia acum începe, de acum urmează să aibă competiţii din ce în ce mai grele, din ce în ce şi mai multe şi cu elemente şi cu exerciţii mult mai dificile! Pentru asta va trebui să muncim enorm! Eu zic că mă depăşeşte! La vârsta mea condiţiile nu erau la fel de bune cum le vedeţi acum.", spune campionul României, Marius Urzică.

La ultima competiţie la care a participat, respectiv Campionatul Naţional de Gimnastică pentru Juniori, Alex Urzică a câştigat şase medalii de aur din şapte probe la care a participat.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close