Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Un bărbat a supravieţuit după ce a fost bătut şi băgat într-o maşină care a făcut accident. Agresorii săi au murit

Un bărbat a supravieţuit după ce a fost bătut şi băgat într-o maşină care a făcut accident. Agresorii săi au murit

Un bărbat a supravieţuit, în aceeaşi zi, unei bătăi crunte şi unui accident rutier. Culmea, când accidentul a avut loc, acesta se afla în maşina celor doi agresori care şi-au pierdut viaţa în urma impactului.

Un bărbat a supravieţuit după ce a fost bătut şi băgat într-o maşină care a făcut accident. Agresorii săi au murit
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Gabi Vlad    |    15 Feb 2023   •   19:06

Un bărbat a supravieţuit, în aceeaşi zi, unei bătăi crunte şi unui accident rutier. Culmea este că atunci când accidentul a avut loc, acesta se afla în maşina celor doi care l-au bătut. De frică să nu moară după lovituri, agresorii l-au dus la spital. Doar că pe drum au avut accident. Ei au murit, victima lor însă a scăpat.

Cei trei s-au bătut în apropierea unei pieţe de la periferia oraşului Tecuci. Victima, un cetăţean de 43 de ani din Republica Moldova care locuieşte cu forme legale în România, era comerciant în acea zonă. Agresorii erau doi bărbaţi din localitatea Ţigăneşti, jud. Galaţi.

Sub imperiul furiei de după confruntare şi temându-se probabil ca victima să moară, cei doi gălăţeni au plecat în trombă de la locul agresiunii, cu victima pe bancheta din spate, cu gând să o ducă la spital.

De aici a pornit o cursă soldată cu o tragedie. Maşina în care se aflau cei trei s-a izbit de un tractor care circula regulamentar. În urma impactului agresorii - şoferul de 24 ani şi copilotul 47 ani - au murit pe loc.

Întâmplarea a făcut ca un echipaj medical care se deplasa la un alt caz să asiste la întreaga scenă.

Moldoveanul bătut de cei doi, aflat pe bancheta din spate a maşinii, a primit îngrijiri de urgenţă la locul accidentului, iar apoi a fost transportat cu un elicopter la spital.

La sosirea în unitatea medicală prezenta traumatisme craniene grave şi fractură de femur, iar prognosticul medicilor este rezervat. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

×
Subiecte în articol: Galați accident
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close