Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Bărbatul care a agresat o femeie într-un lift din Sectorul 2, prins cu ajutorul camerelor de supraveghere

Bărbatul care a agresat o femeie într-un lift din Sectorul 2, prins cu ajutorul camerelor de supraveghere

Bărbatul care a agresat o femeie într-un lift din Sectorul 2 a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Camerele de supraveghere i-au ajutat pe poliţişti să-l identifice şi au oferit principala probă în acest dosar. În imagini se vede cum bărbatul blochează uşa liftului şi începe să pipăie victima.

Bărbatul care a agresat o femeie într-un lift din Sectorul 2, prins cu ajutorul camerelor de supraveghere
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Aug 2022   •   20:05

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum femeia intră în bloc, urmărită de un individ. Era 10 seara.

A reuşit să ajungă până la lift, moment în care individul a început să o atingă.

"Am blocat ușile cu piciorul ca el să nu deschidă, dar în timpul în care îmi căutam telefonul mobil n-am mai fost atentă şi n-am mai ţinut piciorul. El a deschis uşa....şi a început să mă atingă pe sâni...îşi atingea părţile intime ale corpului...Mi-am dat seama că vrea să mă violeze, nu să mă jefuiască", a spus victima, în exclusvitate pentru News Hour With CNN de la Antena 3.

Pentru că liftul nu funcţiona, tânăra a început să ţipe şi să-l lovească cu piciorul, moment în care individul a fugit.

Femeia a urcat la soţul ei, i-a povestit totul şi alertat poliţia. Anchetatorii au ridicat imaginile de pe camere şi au reuşit să-l identifice pe individ.

Până să-l prindă, timp de aproape o săptămână, femeii i-a fost teamă să rămână acasă.

"Nu l-am mai văzut apoi, pentru că timp de o săptămână m-am mutat de la adresă, de teamă să nu-l întâlnesc, pentru că îl căuta Poliţia", spune femeia.

Atât victima cât şi vecinii spun că nu-l cunosc pe individ, însă l-au mai văzut prin zonă. În unele seri stătea în faţa blocului, alături de alţi indivizi şi consuma băuturi alcoolice.

"Acesta fost depistat pe o stradă din Sectorul 2, a fost condus la audieri, iar în urma cercetărilor s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore", a declarat Bogdan Ghebaur, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Un judecător a decis apoi că reprezintă un pericol, aşa că l-a arestat pentru 30 de zile. El riscă până la 7 ani de închisoare

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close