Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Bătaie între șoferi în plină intersecție, pe strada Barbu Văcărescu din București, filmată de un martor

Bătaie între șoferi în plină intersecție, pe strada Barbu Văcărescu din București, filmată de un martor

Un incident șocant a fost surprins pe camere în urmă cu puțin timp, în jurul orei 17:30, pe strada Barbu Văcărescu, la intersecția cu strada Str. Gheorghe Țițeica.

Bătaie între șoferi în plină intersecție, pe strada Barbu Văcărescu din București, filmată de un martor
Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov
de Mia Lungu    |    26 Iul 2022   •   18:05

Doi șoferi s-au luat la bătaie, lovindu-se cu pumnii și picioarele în plină intersecție, în cartierul Floreasca din București.

În imaginile filmate de un alt participant la trafic se vede cum un bărbat se apropie de o mașină aflată în mijlocul intersecție, și începe să îl loveasca pe șoferul afla în autoturism, prin geamul deschis. Acesta din urmă se dă jos, moment în care cei doi încep să se bată, lovindu-se cu pumnii și picioarele.

Scanadalul pare să se stingă în momentul în care un al treilea bărbat intervine și îi desparte pe cei doi.

Totul se întâmplă printre mașinile care traversează intersecția.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În cursul zilei de astăzi, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 6 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că doi bărbați s-ar fi agresat reciproc, pe o stradă din Sectorul 2, în urma unui conflict spontan.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 6, care au demarat verificările.

Persoanele în cauză nu au solicitat îngrijiri medicale de specialitate.

Până la acest moment nicio persoană nu a formulat plângere, cercetările fiind efectuate, din oficiu, de către Secția 6 Poliție, în vederea stabilirii situației de fapt.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close