Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Black Friday 2021: Vânzări record în ziua cu cele mai mari reduceri. Românii au cumpărat chiar și teste rapide la ofertă

Black Friday 2021: Vânzări record în ziua cu cele mai mari reduceri. Românii au cumpărat chiar și teste rapide la ofertă

Este record de vânzari în ziua cu cele mai mari reduceri. Românii s-au înghesuit de la primele ore ale dimineţii să cumpere electronice și electrocasnice, dar și produse din alte categorii. Anul acesta, magazinele online au avut oferte chiar și la testele rapide COVID-19.

Black Friday 2021: Vânzări record în ziua cu cele mai mari reduceri. Românii au cumpărat chiar și teste rapide la ofertă
Sursa foto: Pixabay
de Mia Lungu    |    12 Noi 2021   •   17:13

Maşini, case sau aur sunt doar câteva dintre produsele pe care românii le-au cumpărat azi, de Black Friday. Volumul vânzărilor i-a surprins şi pe retaileri, asta în condiţiile în care anul trecut, vinerea neagra a fost chiar neagră şi la vânzări. Cea mai mare tranzacţie făcută până la această oră este de aproape 89 de mii de lei, produse din sectorul IT.

Într-unul dintre depozitele celui mai mare magazin online din țară, angajații au lucrat la foc automat astăzi. Primele comenzi au început să curgă imediat de când s-a dat startul reducerilor, adică dis de dimineaţă. Iar produsele cu cele mai mari reduceri s-au vândut primele - în primele ore. Bătaia a fost tot pe electronice şi electrocasnice.

Din depozit și până la încărcarea produselor pentru a fi predate curierilor, pachetele au fost etichetate și sortate. Timpul de aşteptare va fi de câteva zile, în această perioadă. Anul acesta, s-au doborât noi recorduri.

Online s-au vândut în acest an şi CASE. În primele două ore de la startul reducerilor s-au înregistrat 15 tranzacții imobiliare. Spre exemplu, o casa cu 3 camere a avut o reducere de 56.000 de euro, iar prețul de vânzare a fost de 70.000 de euro. Pe lângă electronice și electrocasnice, Black Friday a venit cu reduceri şi la haine, produse pentru îngrijirea sau servicii de înfrumusețare.

Potrivit celui mai mare de retailer din România valoarea coșului mediu azi a fost în jur de 1.000 de lei. 

Black Friday 2021. Vânzări în România - ora 15:00

- număr tranzacţii: 430.830

- total tranzacții prin plata cu un singur click: 280.488

Black Friday 2021. Când a fost minutul de aur

- minutul de aur nu s-a schimbat de la ora 8:00 și a rămas la 3.563 de tranzacții

Black Friday 2021. Străinii cumpără din România

- 36.225 trazacţii înregistrate din afara graniţelor

- topul tranzacţiilor din afara granițelor: Marea Britanie, Ucraina și Statele Unite ale Americii

Black Friday 2021. Top 3 tranzacții până la ora 15:00

- industria de IT&C : cu o tranzacție în valoare de 88.971 lei

- industria eTail : cu o tranzacție în valoare de 62.681 lei

- industria de IT&C : cu o tranzacție în valoare de 57.409 lei

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close