Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Blocuri fără căldură în București. Locatarii sunt revoltați

Blocuri fără căldură în București. Locatarii sunt revoltați

Spitalul Fundeni a rămas fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii la rețeaua de termoficare. Problema pare să fi fost rezolvată, însă în aceeași situație sunt acum zeci de blocuri din mai multe cartiere din Capitală. Locatarii sunt revoltați, mai ales că temperaturile scad și mai mult în următoarele zile.

Blocuri fără căldură în București. Locatarii sunt revoltați
de Gabriel Dano    |    08 Oct 2021   •   19:12

Zeci de blocuri din cartierele Tei, Colentina și Fundeni nu au apă caldă și căldură. Termoenergetica a anunțat faptul că noaptea trecută au început probele pentru furnizarea căldurii, însă nu se știe exact când vor fi rezolvate problemele rețelei de termoficare.

"Sunt foarte multe blocuri care nu au deschise vanele de la subsol și odată cu aceste manevre tehnice evident că apar probleme punctuale pe care le vom remedia. Sperăm să putem respecta acele termene. Uneori, în momentul în care intrăm pe lucrarea respectivă, după ce se sapă, vedem că sunt probleme nu doar pe metrul respectiv, ci și alți câțiva metri adiacenți și atunci e nevoie de o perioadă mai lungă de timp pentru a schimba întregul tronson ", a declarat, pentru Antena 3, Claudiu Crețu, Administrator Termoenergetica.

Nicușor Dan și-a axat întreaga campanie electorală pe problemele sistemului de termoficare, a venit cu soluții, a arătat cu degetul către fostele administrații și a promis că a doua zi după preluarea mandatului toți bucureștenii vor avea apă caldă. Minunea nu s-a întâmplat.

Continuarea, în materialul exclusiv prezentat, vineri, la News Hour with CNN:

×

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

Dana Budeanu, furioasă pe ministrul Sănătăţii pentru dezastrul din spitale: "Asta este furtul calificat pe sufletele și pe viața noastră"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close