Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Bucureşti, sufocat de traficul intens înainte de Sărbători

Bucureşti, sufocat de traficul intens înainte de Sărbători

În Bucureşti nu se mai poate circula la nicio oră. Aplicațiile care ne arătau rutele mai puţin aglomerate sunt roşii. Azi, la prima ninsoare Capitala a fost un permanent claxon.

Bucureşti, sufocat de traficul intens înainte de Sărbători
Sursa foto: captura video
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Dec 2021   •   20:28

Intersecțiile au fost blocate şi o rută pe care în mod normal o făceam în 20 de minute a fost parcursă în două ore.

La intersecția Barbu Văcărescu cu bulevardul Lacul Tei este traficul este aglomerat pentru că oamenii se pregătesc să facă toate cumpărăturile pentru Sărbători.

Majoritatea bulevardelor din Capitală se află în aceeași situaţie, iar șoferii fac faţă cu greu traficului aglomerat. Ca o comparație traficul de acum seamănă cu cel dinainte de pandemie. Şi atunci, în perioada sărbătorilor, Capitala se sufoca, la propriu, în traficul intens de dinaintea Sărbătorilor de iarnă.

De altfel, ultimele studii ale specialiștilor din acest domeniu arată faptul că, Bucureștiul se află pe locul 11 la nivel mondial când vine vorba despre aglomerația în trafic, iar pe locul 4 la nivelul Uniunii Europene.

Vom vedea, așadar ce măsuri vor lua poliţişti în această perioadă pentru a defluidiza traficul şi pentru ca oamenii să nu mai stea atât de mult pe șosele.  

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close