Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN A început Poli E-Fest, cel mai mare eveniment de gaming din România: "Trebuie să joci mult, să te antrenezi zilnic"

A început Poli E-Fest, cel mai mare eveniment de gaming din România: "Trebuie să joci mult, să te antrenezi zilnic"

1.200 de pasionaţi de jocuri video se întrec în cadrul celui mai mare campionat de gaming din România. Timp de 5 zile, elevi şi studenţi din toată ţara îşi arată abilităţile obţinute în ani de exerciţiu. Premiile sunt pe măsură. Iubitorii de gaming pot câştiga premii în valoare totală de 20.000 de euro.

de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Apr 2024   •   19:04

Cel mai mare eveniment de gaming din ţară aduce împreună pasionaţi din toate colţurile ţării. De la cei mai mici, elevi de clasa I, până la masteranzi, toţi îşi exersează abilităţile de jucători profesionişti.

”Undeva la 12-15 ore mă joc pe zi, live-uri zilnice, e un fel de job pentru mine. A început din plăcere și totul a devenit un fel de job. Gamingul a ajuns la un nivel imens. Trebuie să joci mult, trebuie să afli care sunt tacticile, să te antrenezi zilnic. Gamingul a devenit un sport la nivel mondial. Sumele și premiile sunt imense”, a declarat Mădălin Popescu, creator de conținut.

Anul acesta, campionatul organizat la Politehnica, în perioada 26-30 aprilie, aduce premii în valoare de 20.000 de euro.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări imagini de la Poli E-Fest:

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Cel mai mare campionat de LAN party din România. Avem peste 1.200 de jucători în curtea noastră. Sunt cinci zile de activitate. În fiecare zi se întâmplă alt turneu. Acești jucători vin din toate colțurile țării”, a declarat Antonio Porumbiţă, reprezentant organizare eveniment.

Ca acest eveniment să fie posibil, a fost nevoie de pregătirea unor calculatoare foarte performante, dar şi o conexiune bună la internet.

Iar visul nu se opreşte aici. Mulţi dintre pasionaţii de gaming se gândesc la o carieră în domeniu. 

Campionatul se desfăşoară în mai multe etape: calificari, semifinale şi finale.

×
Subiecte în articol: campionat gaming Politehnica Poli E-Fest
Parteneri
Florin Piersic a ieşit de la Terapie Intensivă!
x close