Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Cât costă mâncarea și băutura la cele mai mari târguri de Crăciun din România. Lista cu prețurile

Cât costă mâncarea și băutura la cele mai mari târguri de Crăciun din România. Lista cu prețurile

În imagini arată superb. În târguri, miroase a turtă dulce şi a cozonac, dar când vrei să cumperi, preţurile sunt uriaşe. Cât cheltuie o familie într-o vizită la un târg de Crăciun.

de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Dec 2022   •   19:02

Târgurile de Crăciun sunt principalele puncte de atracţie în această perioadă! Cele mai importante oraşe din ţară au încercat să atragă mii de turişti prin aceste activităţi, iar preţurile sunt pe măsura! 

Târgul organizat de Primăria Municipiului Bucureşti în Piaţa Constituţiei - Roata din mijlocul parcului o vedem în imagini! Să vedem care sunt preţurile. 16 lei o porţie de pastramă de oaie, 14 lei pomana porcului, 10 lei un pahar de vin şi doi lei o mini gogoasă. Dacă tragem o linie, o familie ar cheltui 100 de lei doar pe mâncare fără să adăugăm alte cumpărturi sau activităţi.

Mergem acum în Craiova - desemnat chiar cel mai frumos târg de Crăciun din România. Tot târgul este luminat de perdele de luminţe. Aici, meniul de mâncare variază între 25 şi 80 de lei, preţul pentru turta dulce este între 10 şi 50 de lei, un pahar de vin fiert 10 lei, iar cei care vor să patineze ar trebui să plătească 20 de lei, astfel bugetul pentru o familie variază între 250 şi 300 de lei.

În Timişoara, doar o fotografie cu Moş Crăciun costă 25 de lei. Pentru un pahar de vin fiert 10-15 lei, o porţie de gulaş 30 de lei, şi aici o familie ajunge să cheltuie cel puţin 300 de lei.

Prețuri la Târgul de Crăciun din București

16 lei/100 gr pastrama de oaie

14 lei /100 gr pomana porcului sau coaste de porc

10 lei/pahar de vin fiert

2 lei/mini gogoaşă

Prețuri la Târgul de Crăciun din Craiova

Meniurile variază între 25 - 80 lei/persoană

Turtă dulce/10 - 50 lei

Un pahar vin fiert/10 lei

Patinoar/20 lei

Prețuri la Târgul de Crăciun din Timișoara

Poză cu Moş Crăciun - 25 lei

Vin fiert – 10-15 lei/paharul

Gulaş – 30 lei/porţia

Fasole – 20 lei/porţia

Langoşi – 15-20 lei

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close