Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN De ce a murit Alexandra, tânăra însărcinată în opt luni care s-a stins cu o zi înainte de nuntă

De ce a murit Alexandra, tânăra însărcinată în opt luni care s-a stins cu o zi înainte de nuntă

Medicii legişti au stabilit câteva concluzii referitoare la cauzele morţii în cazul Alexandrei, tânăra însărcinată în opt luni care s-a stins din viaţă cu o zi înainte de nuntă.

De ce a murit Alexandra, tânăra însărcinată în opt luni care s-a stins cu o zi înainte de nuntă
Sursa foto: Facebook
de Paul Ciurari    |    22 Aug 2022   •   17:25

Un cumul de factori, afecțiunile cardiace, o afectare pulmonară, sarcina, ar fi putut duce la drama tinerei moarte cu o zi înainte de nuntă.

Autopsia dispusă în cadrul dosarului penal deschis de polițiști în cazul Alexandrei, tânăra de 24 de ani care a murit în ajunul nunții, a  oferit câteva concluzii preliminare, însă probele recoltate și analizele de laborator vor arăta cu certitudine cauzele morții.

Cert până acum este că principala cauză a morții este un stop cardio-respirator, cu patologie cardiacă preexistentă, probleme de inimă anterioare, care au necesitat și montarea a două stent-uri.

Pe 2 august tânăra se externase la cerere din spital după ce fusese diagnosticată cu COVID-19. Deși terminase tratamentul, avea plămânii afectați de boală. Pe acest fond, s-a suprapus o nouă răceală, care se pare că a agravat problemele cardiace.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La toate acestea se adaugă și sarcina avansată.

În seara de vineri, 19 august, în jurul orei 21.30, cu o zi înainte de nuntă, Alexandrei i s-a făcut rău, iar iubitul ei a urcat-o în mașină și au pornit Spitalul Orășenesc Gura Humorului. S-au întâlnit pe drum cu ambulanța, însă starea femeii s-a alterat foarte rapid, intrând în stop cardio-respirator.

În cele din urmă a fost transferată către UPU Suceava, medicii făcând eforturi pentru a salva măcar copilul.

Din păcate la SJU Suceava medicii nu au reușit să o salveze nici pe tânără și nici copilul, ambii fiind pronunțați decedați în jurul miezului nopții.

În acest caz, poliția a deschis un dosar penal și cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cauza urmând a fi soluționată procedural prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.

×
Subiecte în articol: mireasa nunta
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close