Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Ce spune mama băieţelului muşcat de un şobolan într-un complex rezidenţial din Chiajna

Ce spune mama băieţelului muşcat de un şobolan într-un complex rezidenţial din Chiajna

Tânărul muşcat de şobolan în urmă cu două săptămâni s-a dovedit a nu fi un caz izolat, aşa cum a spus primarul Capitalei. În urmă cu două seri un copil de doar doi ani şi sapte luni a fost muşcat de rozătoare în timp ce se plimba într-un complex rezidenţial din Chiajna. Băieţelul se află acum sub tratament însă, părinţii sunt extrem de speriaţi. Viceprimarul comunei nu crede că cel mic a fost atacat de şobolan.

Ce spune mama băieţelului muşcat de un şobolan într-un complex rezidenţial din Chiajna
Sursa foto: Antena 3
de Radu Tiliță    |    11 Aug 2021   •   18:40

Cazul aşa-zis izolat este al unui tânăr de 26 de ani care în urmă cu două săptămâni a fost muşcat de un şobolan în Sectorul 1 al Capitalei. Afirmaţiile lui Nicuşor Dan au fost dărâmate de o situaţie asemănătoare.

Luni seara în jurul orei 20, o familie care locuieşte în comuna Chiajna, a iesit la plimbare în zona unui complex rezidenţial extrem de cunoscut. În timp ce se jucau, băieţelul de doi ani şi şapte luni a fost muşcat de şobolan.

Mama băieţelul muşcat de şobolan: "S-a speriat în momentul în care a fost muşcat. A plâns mult"

"Soţul a văzut sobolanul care a dat să se întoarcă, dar între timp  şobolanul s-a întors către băiat, a apucat între picioarele lui, soţul a ridicat repede copilul când a văzut că s-a întors, dar în mometul în care l-a ridicat, şobolanul a sărit să îl muşte. Am aflat că trebuie să facem şi antitetanos si i s-a administrat şi antibiotic. M-am speriat si eu şi băieţelul s-a speriat în momentul în care a fost muşcat. A plâns mult", a declarat mama copilului, în reportajul difuzat la News Hour With CNN de la Antena 3.

Reporterii News Hour with CNN au încercat să ia legătura cu primarul comunei însă, acesta este de negăsit.

Viceprimarul din Chiajna dă de înţeles că întregul caz este o invenţie

"Nu cred eu că a muşcat un şobolan copilul. Cu două firme avem contracte de deratizare şi dedezinsectie. Se fac periodic, o dată pe lună", a declarat Dumitru Constantin, viceprimar Chiajna.

Se pare că rozătoarele au ajuns de multa vreme în Ilfov, la doar doi paşi de Capitală, spun localnicii.

"Sunt cât pisicile de mari. E ceva groaznic. Dar dacă în Sectorul 1 e ce e, ce să mai zicem în văgăuna asta? Șobolani avem destui. Zboară pe aici cum zboară cățelușii", spune o femeie.

Medicii spun că muşcăturile de şobolan pot duce la boli extrem de grave precum toxiinfecție alimentară, rabie, tetanous.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close