Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Cine sunt parapsihologii "Z" ai lui Vladimir Putin şi care sunt predicţiile legate de războiul din Ucraina

Cine sunt parapsihologii "Z" ai lui Vladimir Putin şi care sunt predicţiile legate de războiul din Ucraina

Kremlinul vine cu o nouă abordare din perspectiva supranaturală pentru a convinge publicul din Rusia că războiul din Ucraina este justificat.

de Claudia Popovici    |    16 Mar 2023   •   23:28

La talk show-urile politice din federație sunt invitați astrologi, parapsihologi, numerologi, prezicători, clarvăzători care vorbesc despre viitorul glorios al Rusiei.

Au fost numiți parapsihologii "Z" ai lui Putin, de jurnaliștii de la The Insider care vorbesc despre acest subiect într-un articol.

Printre ei se numără şi generalul Alexei Savin, care este parapsiholog militar, care a declarat la emisiunea lui Malakhov din 12 decembrie că Putin este mai puternic și mai intelectual și spiritual decât alți lideri ai lumii.

La aceeași emisiune, la o altă dată, a fost invitată și astroloaga Tamara Globa, care spune că poporul rus se trezește acum din adormire, când atât de multe țări vor să zdrobească Rusia.

Și la o altă televiziune, la emisiunea Noi senzații rusești, Ivan Fomin, parapsiholog din KGB, a prezis anul trecut capitularea lui Zelenski în toamna lui 2022, ceea ce nu s-a întâmplat.

Un alt invitat la aceste emisiuni din Rusia este Sediq Afgan, matematician și prezicător de origine afgană, care ultima oară a spus că seismele din Turcia, vă dau un exemplu, au fost provocate de o bombă plasată la 14km sub pământ.

Tot acesta a declarat că Rusia va câștiga războiul din Ucraina. Este un invitat obișnuit la televiziunile din Rusia.

Așadar, pentru că rușii nu mai urmăresc discuțiile privind invazia în Ucraina, televiziunilor abordează acum subiectul dintr-o perspectivă supranaturală. Și pare să funcționeze, pentru că cifrele de audiență pe aceste tronsoane cresc.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close