Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Consilierul personal al primarului Nicuşor Dan s-a dus la Electric Castle cu maşina Primăriei

Consilierul personal al primarului Nicuşor Dan s-a dus la Electric Castle cu maşina Primăriei

Consilierii generali USR şi PNL fac scut în jurul lui Tudor Măcicăşan, consilierul personal al Primarului General, care s-a dus la Electric Castle cu maşina Primăriei, apoi a dat vina pe iubita sa spunând că e posibil să fi fost chiar ea la volanul maşinii.

Consilierul personal al primarului Nicuşor Dan s-a dus la Electric Castle cu maşina Primăriei
Sursa foto: Măcicăşan Tudor/ Electric Castle Facebook
de Radu Tiliță    |    29 Iul 2022   •   20:16

Iubita este şi ea o apropiată a primarului şi totodată consilieră personală a lui Nicuşor Dan, pe probleme de urbanism.

Momentan, ea se află în concediu de creştere a copilului, însă asta nu ar fi împiedicat-o să conducă maşina instituţiei fără drept. 

Radu Tiliţă, reporter Antena 3: "Dumneavoastră aveţi în gestiune un Duster? Aţi fost cu ea la Electric Castle?"

Tudor Măcicăşan: "S-ar putea să fi fost prietena mea, care lucrează şi ea la Primăriei."

Tânăra nu este orice angajat al Primăriei, ci consilier al edilului Capitalei. În plus, președinte al Asociației Salvați Bucureștiul, asociației fondată chiar de Nicușor Dan. Momentan, ea se află în concediu de creștere a copilului, deci fără drept de a conduce o mașină a instituției. 

"Am solicitat un punct de vedere și din partea consilierilor generali, însă grupul format din PNL și USR a decis că Tudor Măcicășan trebuie protejat. Astfel, aceștia au hotărât că nu vor să discute pe acest subiect", a precizat Radu Tiliţă, reporter Antena 3.

"Din demersurile pe care le-am făcut și eu în calitate de consilier general, am solicitat primarului general să ne pună la dispoziție amenzile și pontajele persoanei în cauză, pentru că iubita consilierului este tot o persoană din angrenajul primarului general", a declarat Adrian Vigheciu, consilier general PSD.

 Deși a lăsat de înțeles că vinovat ar fi doar iubita lui, postările de pe social media îl dau de gol pe Măcicășan. În ultima zi de festival, acesta a blamat evenimentul, pe motiv că nu ar fi avut altă variantă de a ajunge la Bonțida dacă nu ar fi ales mașina. 

"Astăzi se încheie Electric Castle, festival care a adus la Bonțida peste 300 artiști și un sfert de milion de participanți, timp de 5 zile, la "cel mai bun festival european de dimensiuni medii". Situat la 30km de Cluj, festivalul a ridicat niște probleme de mobilitate și sustenabilitate", scria Tudor Măcicăşan, pe paginsa sa de Facebook, în data de 17 iulie.

Sursele noastre spun că, pe lângă toate aceste nereguli, Măcicășan ar apărea în actele Primăriei ca fiind prezent la locul de muncă. În urmă cu o săptămână am cerut pontajul pentru a clarifica această situație, însă nu am primit niciun răspuns. 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close