Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Crimă înfiorătoare la Craiova! Un tânăr cu probleme psihice şi-a ucis părinţii cu un ciocan

Crimă înfiorătoare la Craiova! Un tânăr cu probleme psihice şi-a ucis părinţii cu un ciocan

O dublă crimă înfiorătoare a avut loc marţi, 13 septembrie, în municipiul Craiova. Un tânăr, în vârsta de 28 de ani, cunoscut cu probleme psihice, și-a ucis ambii părinți, după ce i-a lovit de mai multe ori cu un ciocan.

Crimă înfiorătoare la Craiova! Un tânăr cu probleme psihice şi-a ucis părinţii cu un ciocan
Sursa foto: Antena 3
de Loredana Chimoiu    |    14 Sep 2022   •   18:12

Un bărbat de 28 de ani din Craiova şi-a ucis cu sânge rece părinţii, în propria casă.

Agresorul, cunoscut cu probleme psihice, a intrat peste mama şi tatăl său în cameră şi i-a lovit cu ciocanul în repetate rânduri, după care a plecat din locuinţă.

Trupurile neînsufleţite au fost descoperite de poliţişti abia la o săptămână după crimă, atunci când o vecină a remarcat că cei doi lipsesc deja de prea mult timp şi a sunat la numărul 112.

Pe numele agresorului a fost deschis un dosar penal pentru omor.

"La data de 13 septembrie a.c., ora 13.00, polițiștii Secției nr. 12 Poliție Rurală Daneți au fost sesizați de o femeie din comuna Mîrșani, cu privire la faptul că vecinii săi, un bărbat, de 61 de ani și o femeie, de 50 de ani, nu au mai fost văzuți din data de 8 septembrie a.c. La fața locului s-au deplasat polițiștii însoțiți de tehnician criminalist, iar, în imobil, pe pat, au fost găsite cele două persoane, decedate, cadavrele fiind în stare de putrefacție. Sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, a fost constituită echipă complexă de cercetare, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Secției nr. 12 Poliție Rurală Daneți și Serviciului Criminalistic", au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

×
Subiecte în articol: crima Craiova ciocan News Hour with CNN
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close