Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Criminalul cu drujba din Dolj, arestat pentru 30 de zile. Ultimele detalii din ancheta tragediei

Criminalul cu drujba din Dolj, arestat pentru 30 de zile. Ultimele detalii din ancheta tragediei

Criminalul din comuna Călărași, județul Dolj, a fost arestat pentru 30 de zile după ce a fost prins seara trecută după mai bine de 48 de ore de căutări.

Criminalul cu drujba din Dolj, arestat pentru 30 de zile. Ultimele detalii din ancheta tragediei
Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN
de Claudia Popovici    |    27 Dec 2022   •   18:47

Individul periculos care a ucis un om cu o drujbă pe o stradă din Dolj, se ascundea printre baloții de fân de la stâna, unde un cioban povestește că l-a văzut după ce a comis tâlhăria.

Vecinii acuză acum că acesta l-ar fi ajutat să se ascundă. Oierul neagă însă toate acuzațiile și spune că a fost agresat de forțele de ordine.

Reporterii Antena 3 CNN au mers, ieri, la stâna, unde criminalul de 25 de ani fusese văzut. Ciobanul a povestit atunci doar că acesta a fugit de acolo după ce a încercat să vândă drujba cu care l-a omorât pe bărbatul de 57 de ani. A declarat că nu știe unde se ascunde.

Criminalul a fost găsit la două zile după tragedie, ascuns chiar la stână, acoperit cu o pătură și avea la el telefonul mobil.

Asta deși polițiștii au stat acolo zi și noapte, iar elicopterele le-au survolat zona în permanență. Ciobanul susține acum că a fost bătut de polițiști și acuzat că l-ar fi ajutat pe criminal să se ascundă.

Criminalul cu drujba de la Dolj, arestat pentru 30 de zile. Ultimele detalii din ancheta tragediei

"Aici au alertat pe toate canalele. Şi acum când au intrat m-au găsit pe mine vinovat, că ştiu eu. Avea o pătură acolo. Probabil că a luat-o din mașină de la noi", spune ciobanul. Mai mult, înainte de a se ascunde, individul și-ar fi mărturisit crima. O spun atât ciobanul, cât și localnicii.

"A vrut să vândă drujba la cioban și n-a vrut să o ia că doar ce cumpăraseră şi ei una. Era plină de sânge și apoi omorî un om", mai spune un localnic.

Cei care locuiesc în comuna Călărași spun că sunt liniștiți că tânărul a fost reținut, însă le este frică de faptul că va fi din nou lăsat liber, așa cum s-a mai întâmplat și anul trecut după ce a agresat-o bătrână.

Oamenii povestesc că individul i-a amenințat de mai multe ori pentru că nu era frică de poliție. Ar avea probleme psihice, iar din acest motiv autoritățile nu vor lua măsuri. Acum sunt mai liniștiți.

 Între timp, trupul bărbatului de 57 de ani a fost adus de la morgă. Fiul său, care locuiește în Spania, s-a întors în țară pentru a-și înmormânta tatăl.

×
Subiecte în articol: criminal Dolj tragedie ancheta
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close