Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Un fost poliţist face dezvăluiri grave despre sistemul de corupţie din Poliţie: "Eșecurile Poliției Române vin pe bandă rulantă!"

Un fost poliţist face dezvăluiri grave despre sistemul de corupţie din Poliţie: "Eșecurile Poliției Române vin pe bandă rulantă!"

Cristian Ghica, fost şef al Poliţiei Centrului Vechi din Bucureşti protestează de trei zile pe scările Ministerului Afacerilor Interne, împotriva mafiei din M.A.I. și din Poliția Română.

Un fost poliţist face dezvăluiri grave despre sistemul de corupţie din Poliţie: "Eșecurile Poliției Române vin pe bandă rulantă!"
Sursa foto: Cristian Ghica/Facebook
de Georgiana Adam    |    14 Iul 2021   •   19:01

În plin scandal după percheziţiile eşuate de la Arad, un ofiţer al Poliţiei Române protestează de trei zile în faţa sediului M.A.I.

Fostul şef de la Poliţia Centrul Vechi, mutat disciplinar la o secţie de Poliţie din Capitală acuză mafia din Poliţie, despre care spune că "macină sistemul"

Cristian Ghica, trei zile de protest pentru devoalarea mafiei din Poliţia Română

Peste 900 de efective ale MAI, coordonate de un procuror DIICOT au participat la o acţiune de amploare.

 În urma celor 150 de percheziţii efectuate în 9 judeţe ale ţării 90 de persoane au fost ridicate şi duse la audieri. Până la această oră avem 25 de reţineri.

Procurorul DIICOT care investighează e de 48 de ore în audieri. O anchetă uriaşă care iată, acum e compromisă de posibile relaţii ale unor poliţişti din Arad cu traficanţii.

Cristian Ghica fost şef al Poliţiei din Centrul Vechi, a intervenit în direct în cadrul emisiunii News Hour With CNN, unde a vorbit despre corupţia din sistem.

Fostul şef al Poliţiei din Centrul Vechi: "Este un sistem cel puţin defect"

"Mi se pare că este exact oglinda a ceea ce se întâmplă într-un sistem pe care eu în denunţ deja de 10 luni, ca fiind cel puţin defect. Un sistem bolnav pe care din păcate doctorii aflaţi la conducerea lui, nu reuşesc să îl vindece de acest cancer reprezentat de corupţie şi de implicarea poliţiştilor în lumea interlopă.

Cristian Ghica, despre cum a reușit să scape Cosmin Mladin de polițiști

De regulă, toate operațiunile astea se raportează pe cale ierarhică și atunci, chiar dacă nu există o conexiune directă, acolo, pe plan local (n.r. Arad) ,cu siguranță, undeva mai sus, ceva, în mod evident s-a întâmplat. E foarte greu să spun unde, îmi e foarte greu să pun degetul pe rană, dar, cu siguranță ceva s-a întâmplat și cineva ar trebui să îndrepte lucrurile astea, pentru că devine mult prea târziu pentru noi toți.

"Eșecurile Poliției Române vin pe bandă rulantă"

S-ar părea că eșecurile Poliției Române vin pe bandă rulantă, în ciuda eforturilor, pe care, noi, poliţiştii încă înţelegem să le mai facem.

De asemenea, Cristian Ghica scrie într-o postare pe pagina sa de Facebook, despre felul în care au acţionat poliţiştii, în cele mai cumplite tragedii care au cutremurat România în ultima vreme.

"Principalul vizat de marea operațiune a plecat cu doua ore înainte ca ea să înceapă...

Îmi dau seama că nu (doar) eu ar trebui sa fiu în fața M.A.I., ci toți oamenii normali din tara asta. Familiile celor de la Onești, ale fetelor de la Caracal sau ale celor traficate (suntem principala sursa de carne vie -conform studiilor europene), ale oamenilor nedreptățiți pentru că nu au dat șpagă (suntem pe locul 2 la corupție - conform acelorași studii), toți cei la care poliția ajunge tardiv sau nu ajunge niciodată pentru că un Berechet a dispus ilegal un antemergator sau a trimis 30 de echipaje care sa-l asculte pe Salam tanguindu-se la capu' Pianului.

Avem polițiști puși sub acuzare în fiecare zi de la Dumnezeu, uneori cate 10 odată, avem oameni morți din cauza incompetentei și corupției, dar în fața M.A.I. sunt eu", a scris Cristian Ghica pe Facebook.

Doar eu...

Jos MAFIA din Ministerul Afacerilor Interne!

Citesc și mă crucesc! Principalul vizat de marea operațiune a plecat cu doua ore înainte ca ea să înceapă... Îmi dau...

Posted by Cristian Ghica on Tuesday, 13 July 2021

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close