Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Reacția lui Cseke Attila după ancheta News Hour with CNN care a dezvăluit că viețile românilor sunt decise pe WhatsApp

Reacția lui Cseke Attila după ancheta News Hour with CNN care a dezvăluit că viețile românilor sunt decise pe WhatsApp

Ministrul interimat al Sănătății, Cseke Attila a dat explicații, joi seară, după ce o anchetă realizată de jurnalista Antena 3 Carmina Pricopie a scos la iveală că membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov decid pe un grup de WhatsApp deciziile care afectează viața a jumătate de milion de oameni.

Reacția lui Cseke Attila după ancheta News Hour with CNN care a dezvăluit că viețile românilor sunt decise pe WhatsApp
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    07 Oct 2021   •   18:39

De o lună de zile, Costin Ion Arvunescu, Directorul Executiv în Direcția Județeană de Cultură Ilfov, nu a mai fost fizic la o ședință. „Ni se cere părerea pe WhatsApp. Avem grup.”, spune acesta cu privire la hotărârile Comitetului Judeţean pe Situaţii de Urgenţă sau ale Prefecturii.

Urmăriți ancheta integrală, AICI

"Responsabilitatea pentru o asemenea ședință, în ceea ce privește speța prezentată de dvs. revine prefectului, care organizează aceste ședințe, care pot fi fizice sau online. Și Comitetul Național pentru Situații de Urgență are ședințe online pentru că unele decizii trebuiesc luate.

Deciziile de la Ilfov și din orice județ din comitetele județene pentru situații de urgență în principal vin în interpretarea hotărârilor de guvern hotărârilor CNSU sau ordinul de ministru care sunt deja cunoscute de către cei care sunt în acest comitet județean", a declarat Cseke Attila

Întrebat dacă a votat vreodată pe WhatsApp, Cseke Attila a răspuns:

"Da, câteodată votăm și pe WhatsApp, pentru că această chestiune online a intrat în viața noastră și a intrat și în viața decidenților. A convoca o ședință în mod fizic a Comitetului Național pentru Situații de Urgență astăzi presupune un timp fizic câteodată chiar pierdut".

×
Subiecte în articol: Cseke Attila News Hour with CNN
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close