Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Cumpărături pe ultima sută de metri. Cu agitație, aglomerație și nervi

Cumpărături pe ultima sută de metri. Cu agitație, aglomerație și nervi

Au fost cozi infernale azi în magazine, pieţe şi mall-uri. Mulţi români au lăsat cumpărăturile de sărbători, pe ultima sută de metri.

Cumpărături pe ultima sută de metri. Cu agitație, aglomerație și nervi
Sursa foto: Antena 3
24 Dec 2021   •   19:30

De la miracole şi tradiţii, la rutina oraşului. Ca în fiecare an, ajunul înseamnă pentru mulţi agitaţie, aglomeraţie, nervi.

Mii de oameni s-au înghesuit în mall-uri, supermarketuri, cofetării şi pieţele unde se vând brazi. Chiar dacă anul acesta toate s-au scumpit, nimeni n-a plecat acasă cu mâna goală.

Imagini cu atmosfera din Piața Obor 

În cea mai aglomerată piaţă din Bucureşti, a fost şi mai aglomerat astăzi. Oamenii alergau dintr-o parte într-alta fie cu brazii pe umeri, fie cu plasele pline de cumpărături.

În supermarketuri, s-a stat la cozi uriaşe

Oamenii şi-au îngrămădit cu greu coşurile, prin mulţime. Cu greu se găsea un loc liber şi în parcare.

În Piteşti, s-a stat la cozi uriaşe, ca pe vremuri, pentru pâine.

Povestea bradului ieftin din Ajun a aglomerat pe ultima sută şi pieţele de brazi

Majoritatea magazinelor sunt deschise în Ajun doar până la ora 19, iar în prima zi de Crăciun sunt închise.

Dacă tot nu ați reușit să vă faceți cumpărăturile sau încă vă mai trebuie ceva pentru a pune pe masa de sărbători puteți reveni la cumpărături și în a doua zi de Crăciun pentru că vor fi deschise, însă cu un program limitat, până la ora 20, cele mai multe dintre ele.

Freamăt mare a fost şi pe stradă, în parcări şi în apropierea pieţelor

În unele supermarketuri abia ai loc să treci printre oameni, totul este o adevărată cursă printre cărucioare. Nici în parcările de la mall-uri situația nu este foarte bună. Cu greu găsești un loc de parcare, șoferii nervoși claxonează deși nu ar avea voie, iar eliberarea unui loc de parcare e vânată de șoferi care dau ture în căutarea unui loc.

×
Subiecte în articol: News Hour with CNN cumparaturi agitație
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close