Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN O fetiţă de 11 ani din Ploieşti a minţit că a fost accidentată de o maşină, după ce se bătuse la şcoală

O fetiţă de 11 ani din Ploieşti a minţit că a fost accidentată de o maşină, după ce se bătuse la şcoală

Polițiștii din Ploiești au fost puși pe jar de o fetiță de 11 ani care a susținut că a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni.

O fetiţă de 11 ani din Ploieşti a minţit că a fost accidentată de o maşină, după ce se bătuse la şcoală
Sursa foto: pixabay.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Dec 2022   •   19:30

Copila a spus povestea acasă mamei, iar oamenii legii au căutat pe camerele de supraveghere șoferul care ar fi fugit de la fața locului doar ca să descopere în final că totul a fost o minciună.

Se pare că fata de 11 ani ar fi avut o altercație la școală cu un coleg înainte să plece către casă. Copila şi-a minţit părinţii că a avut un accident rutier, că un șofer a fost cel care a lovit-o și ulterior a plecat de la fața locului. 

Mama speriată a mers cu fata la spital să vadă dacă este cumva rănită. Medicii i-au spus că nu sunt răni care să îi pună viața în pericol și fata a fost trimisă acasă. 

Pentru că oamenii legii cercetau acest caz, au verificat toate camerele de supraveghere din zonă și au stabilit că fata nu a avut un accident.

După ce mama fetei a văzut imaginile de pe camerele de supraveghere, fetița a dezvăluit că a încercat să ascundă incidentul de la școală și practic a inventat tot acest episod al accidentului. 

×
Subiecte în articol: accident bătaie Ploiești
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close