Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Fetiță de 5 ani, intoxicată cu clor după 40 de minute la piscina hotelului

Fetiță de 5 ani, intoxicată cu clor după 40 de minute la piscina hotelului

Intervenție extrem de grea în Caransebeș, pentru salvarea unei fetițe intoxicate cu clor.

Fetiță de 5 ani, intoxicată cu clor după 40 de minute la piscina hotelului
Sursa foto: getty images
de Vali Popovici    |    08 Feb 2022   •   18:42

Din fericire, misiunea a fost o reuşită a salvamontiştilor, iar fetiţă şi mama ei au ajuns la ambulanţă şi apoi la Spitalul din Caransebeş.

Fetița fost tratată iar acum starea ei este stabilă

Familia era cazată la un hotel cu piscină de pe Muntele Mic, iar starea de rău a apărut după ce fata a petrecut 40 de minute la piscina hotelului.

După timpul petrecut în apă, fetiței de cinci ani i s-a făcut rău și a acuzat stări de vomă și amețeli.

Speriată, mama a sunat imediat la 112, însă din cauza viscolului și a condițiilor meteo nefavorabile, ambulanța nu a reușit sa ajungă la hotel.

 Au fost solicitate echipele de la Salvamont Muntele Mic care, cu ajutorul unei mașini de teren, au reușit sa o aducă pe fetiță la poalele muntelui unde au predat-o medicilor.

Viscol cu rafale de peste 140 km pe oră şi pe Transalpina

 Pe drumul care duce în stațiunea Rânca erau în pericol și mașinile de deszăpezire. din cauza viscolului puternic.

Drumarii susțin că în ultimii 8 ani, vântul nu a mai suflat cu o astfel de putere. Traversarea drumului este o probă de rezistenţă pentru cei care au avut curajul să iasă din maşină.

Circulaţia a fost redeschisă în această dimineaţă. Vântul suflă în continuare cu putere, însă drumul nu mai este acoperit cu zăpadă, iar drumari au luat măsuri pentru ca soferii să se deplaseze în siguranţă.

Pe Transalpina, zăpada este adusă de pe creste și poate îngropa o mașina care staționează, chiar în câteva minute, spun reprezentanţii secţiei naţionale de drumuri.

Vântul care a bătut în rafale în județul Galați a smuls de pe pereții exteriori ai unui bloc izolația termică.

Din fericire, aceasta nu lovit nicio persoană și nici un autovehicol din parcarea aflată în apropierea blocului. Şase localitati din judeţ au rămas fără curent electric din pricina cablurilor rupte de vânt.

Continuă intervențiile utilajelor de deszăpezire şi pe DN 75, sectorul de drum care a fost blocat de o avalanşă, pentru curățarea părții carosabile și asigurarea circulației în condiții de siguranță.

Imagini spectaculoase vin şi de la Constanţa

 Toate porturile de la Marea Neagră au fost închise din cauza vântului puternic. Rafalele care ating 70 de kilometri pe oră au iscat în staţiunea Mamaia o furtună de nisip în toată regula.

Meteorologii au anunțat că mai multe zone montane sunt sub coduri galben și portocaliu de viscol. Vântul poate atinge până la 140 km/h.

13 județe din partea estică a țării sunt sub cod galben de vânt puternic.


 

 

 

×
Subiecte în articol: clor Muntele Mic
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close