Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Doldurea, baronul GPL-ului. Cifră de afaceri colosală pentru compania care deţinea punctul de lucru în Crevedia

Doldurea, baronul GPL-ului. Cifră de afaceri colosală pentru compania care deţinea punctul de lucru în Crevedia

Piaţa GPL din România s-a transformat de câţiva ani buni într-un teren foarte opac. Vizibilitatea şi transparenţa nu sunt punctele forte în astfel de afaceri.

de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Aug 2023   •   19:11

Se merge din plin pe principiul nimeni nu deranjează pe nimeni. Dacă este să vorbim despre afacerile familiei Doldurea din acest domeniu, ele au o cifră de afaceri de aproape 1,2 miliarde de lei.

Sunt şase firme în care fraţii Doldurea sunt acţionari.

Flagas, compania care deţinea şi punctul de lucru în Crevedia, este deţinută de Ionuţ Doldurea şi Cosmin Stângă şi este cea mai profitabilă dintre toate, cu un profit de aproape 33 de milioane de lei.

Apoi, urmează firma Rombeer Crîngaşu cu aceiaşi administratori ca şi prima companie cu un profit de 9 milioane de lei.

Ade Gas Oil Company îl are printre acţionari pe Cristian Doldurea, firmă cu 13,5 milioane de lei profit în 2022. Acelaşi Cristian Doldurea deţine şi Dolgas.

La Crina Gas îi regăsim din nou pe Ionuţ Doldurea şi Cosmin Stângă iar la Dolchimex SRL fraţii s-au reunit, ei fiind acţionarii.

Dacă este să tragem linie, profitul total pe anul trecut al acestor companii este de 62 de milioane de lei, adică undeva la 12,5 milioane de euro.

Şi dacă vorbim de tatăl celor doi, Ion Doldurea, primarul din Caracal, averea acestuia este una impresionantă - 20 de case, apartamente şi spaţii comerciale, aproape 500.000 de euro în conturi, un hotel de 5 stele în Caracal şi opere de artă de 70.000 de euro.

Citeşte şi: Un fost colaborator al lui Ionuț Doldurea, șeful stației GPL de la Crevedia, rupe tăcerea: "Amestecau gaz între cisterne ca să vândă pentru maşini"


 

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close