Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu și fratele lui, cercetați într-un dosar de sechestrare, trafic de persoane și viol după ce anchetatorii au descins în vila lor din Pipera

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu și fratele lui, cercetați într-un dosar de sechestrare, trafic de persoane și viol după ce anchetatorii au descins în vila lor din Pipera

Procurorii DIICOT au existins urmărirea penală în dosarul în care sunt implicaţi fraţii milionari Tristan și Andrew Tate din Capitală. Se fac cercetări acum pentru sechestrare, trafic de persoane şi viol. Totul, după ce ambasada SUA a dat alarma la Poliţie.

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu și fratele lui, cercetați într-un dosar de sechestrare, trafic de persoane și viol după ce anchetatorii au descins în vila lor din Pipera
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Apr 2022   •   19:04

A fost deschis un dosar penal in rem, dar încă nu există dovezi clare pe care anchetatorii să le aducă pentru ca cei doi să fie reținuți.

Anchetatorii au descins în vila din Pipera a fraților Tristan și Andrew Tate pentru a salva o femeie din Statele Unite care ar fi fost ținută captivă de cei doi.

Britanicii aveau, în realitate, mai multe fete care făceau videochat pentru ei. Dintre acestea, o parte erau tatuate pe brațe cu mesajul în limba engleză ”Owned by Tate” (”Aparțin lui Tate”), informează surse Antena 3.

Frații Tristan și Andrew Tate erau cunoscuți pentru luxul în care trăiau și se pare că ascundeau, într-un imobil închiriat în apropierea vilei lor din Pipera, mai multe studiouri de videochat.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Într-o locație închiriată la aproximativ 500 de metri de adresa la care locuiesc care arată ca o adevărată fortăreață, au fost descoperite patru fete, între care trei românce și una din SUA.

Anchetatorii au precizat că fiecare fată avea camera ei, unde au fost descoperite, pe lângă camere video, un număr mare de jucării erotice.

Cobra Tate spune că acuzaţiile sunt unele nefondate. Acesta a declarat că în momentul în care oamenii legii au ajuns, în locuinţa lor nu se afla nicio femeie.

„Niște dușmani i-au trimis să ne controleze prin casă. Se așteptau să avem droguri, dar suntem cât se poate de curați. Doar bani au găsit aici. Nu era nicio fată în casă. Zero. Singurele fete de la mine din casă sunt mașinile. A fost o minciună pe care dușmanii noștri au pus-o foarte bine la punct. Nu au găsit nicio fată la noi acasă. Nimic. Doar foarte mulți bani", a declarat Cobra Tate, potrivit SpyNews.

Cele două românce aveau tautat, pe brațul stâng, mesajul ”Owned by Tate”

Româncele care purtau tatuajul ar fi fost reticente în fața polițiștilor și le-ar fi luat apărarea celor doi ”stăpâni”, în timp a treia româncă și colega ei din SUA au spus că erau ținute împotriva voinței lor.

Americanca Emma Aida Gabbey, în vârstă de 21 ani, ar fi declarat că a fost abordată pe Facebook de Tristan Tate, care a reușit s-o convingă că este îndrăgostit de ea și a chemat-o în România.

Ajunsă în vila din Pipera a noul ei iubit, Emma Aida Gabbey a realizat că tocmai a fost victima unei înșelăciuni, în condițiile în care a primit imediat o cameră în imobilul închiriat pentru videochat.

În același timp, Tristan Tate ar fi anunțat-o că, dacă pleacă, o va găsi oriunde se va ascunde și îi va face rău.

Speriată, aceasta i-a trimis un mesaj iubitului din America și i-ar fi povestit că este ținută cu forța într-o casă din România.

 

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close