Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Fost poliţist, client al "bordelului" cu minore din Apuseni, arestat preventiv

Fost poliţist, client al "bordelului" cu minore din Apuseni, arestat preventiv

Un fost polițist, client al "bordelului" cu minore din Apuseni a ajuns după gratii, deși fusese plasat inițial sub control judiciar pentru că a luat legătura cu martori, dar și cu alți inculpați din dosar.

Fost poliţist, client al "bordelului" cu minore din Apuseni, arestat preventiv
Sursa foto: Hepta | Pexels
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Feb 2023   •   18:40

Fostul agent este acuzat de act sexual cu un minor, faptă pentru care riscă până la 5 ani de închisoare.

Fostul polițist este unul dintre beneficiarii serviciilor oferite de către minorele care se prostituau la bordelul înființat de către antrenorul de fotbal din Abrud.

Acesta a fost plasat sub control judiciar la începutul anului însă a încălcat măsura pentru că a luat legătura cu martori și cu alți inculpați din acest dosar.

Acum, bărbatul este cercetat pentru act sexual cu un minor și riscă până la 5 ani de închisoare. În total, în acest caz au fost trimise în judecată 6 persoane, printre care și fostul primar al localității.

Patronul este acuzat că a înființat un bordel în care se prostituau 11 femei, dintre care 5 minore, care acum sunt părți vătămate în acest dosar.

 

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close