Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Fotomodel acuzat de viol. Tatăl lui Andre Bîrleanu rupe tăcerea: ”Este incalificabil!”

Fotomodel acuzat de viol. Tatăl lui Andre Bîrleanu rupe tăcerea: ”Este incalificabil!”

Tatăl lui Andre Bîrleanu rupe tăcerea! În urmă cu două zile, celebrul model ar fi bătut-o și târât-o cu forța pe o fostă iubită, din fața blocului până în apartamentului său unde a violat-o repetat.

de Carmina Pricopie    |    29 Sep 2023   •   20:20

Andre Bîrleanu, un celebru model român, a fost arestat în Bucureşti, după ce a obligat o tânără să meargă la el acasă, a sechestrat-o, a bătut-o şi a violat-o. Fata a țipat în zadar după ajutor. Nu au auzit-o nici măcar polițiștii de peste drum. Scenele șocante s-au petrecut chiar în fața sediului Poliției Capitalei.

Vivien Adrian Bîrleanu, pe numele său real, a defilat pe marile podiumuri internaționale și s-a prezentat tot timpul ca fiind descendentul unui cetățean rus.

”Nu este adevărat. A spus de atâtea ori că tatăl său, eu, adică, eram diplomat și mama sa lucra la Ambasada Statelor Unite. El nu este rus, este român”, o spune cu amărăciune tatăl lui Adrian Bîrleanu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Nu mă așteptam să facă așa ceva. Este incalificabil!”

”Făcea sport, învăța bine. Un tip deosebit de inteligent. Păcat că nu își folosește bagajul pe care îl are.

Am aflat de la dumneavoastră că a fost arestat. Îmi pare rău pentru el. Nu-l pot ajuta. Mă surprinde că a făcut gestul ăsta. Nu mă așteptam să facă așa ceva. Este incalificabil! Legea va stabili, eu nu pot să spun nimic”, a spus, în exclusivitate pentru Antena 3 CNN, tatăl lui Adrian Bîrleanu.

Top modelul are patru copii cu trei femei. Unul trăiește la mamă în Brazilia, altul este în Anglia la un asistent maternal după ce și el, și mama biologică, un model celebru din Brazilia, au fost decăzuți din drepturile părintești. Eloisa Fontes a ajuns la psihiatrie după relația cu românul. În România, mai are doi copii cu un model din Republica Moldova. Cezara Tomenco l-a acuzat și ea de abuzuri sexuale. A reușit chiar să obțină un ordin de protecție împotriva lui.

Top modelul a făcut deja contestație la arestare.

×
Subiecte în articol: Andre Bîrleanu viol
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close