Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Gerard Pique s-a luat la bătaie cu fratele Shakirei. A fost nevoie de intervenția Poliției

Gerard Pique s-a luat la bătaie cu fratele Shakirei. A fost nevoie de intervenția Poliției

Gerard Pique s-a luat la bătaie cu fratele Shakirei, în timp ce se afla în vizită la cei doi fii ai săi, iar scandalul ar fi fost oprit doar după intervenția polițiștilor.

Gerard Pique s-a luat la bătaie cu fratele Shakirei. A fost nevoie de intervenția Poliției
Sursa foto: Gerard Pique | Instagram
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Mai 2023   •   19:32

Recent, Gerard Pique a mers să-și viziteze cei doi copii, însă întâlnirea cu Shakira a dus la o discuție aprinsă, la care a luat parte și fratele artistei.

"Shakira a avut o ceartă aprigă cu fostul ei iubit, iar discuția ar fi devenit atât de violentă încât Tonino, fratele cântăreței, ar fi sărit la bătaie cu Pique, pentru a-și apăra sora, a declarat Verónica Bastos, citată de jurnaliștii de la Mundo Deportivo.

Mai mult, scandalul iscat între Pique și fratele artistei ar fi fost aplanat doar în momentul în care polițiștii s-au prezentat la fața locului.

După despărțirea de Pique, care a înșelat-o, Shakira s-a mutat la Miami, alături de cei doi copii.

Acum, starul Barcelonei are voie să petreacă 10 zile pe lună alături de cei doi băieți ai săi, în vârstă de 9, respectiv 11 ani, potrivit GSP, citat de adevarul.ro.

Citește și: 34.000 de euro, o singură notă de plată la un club din Mamaia de 1 Mai

 

 

×
Subiecte în articol: Gerard Pique shakira scandal
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close