Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Românii cumpără tot mai des haine second-hand. Preţurile încep de la câţiva lei

Românii cumpără tot mai des haine second-hand. Preţurile încep de la câţiva lei

Viaţă la mâna a doua, cu speranţe de la amanet. Din cauza sărăciei, tot mai mulţi români îşi cumpără haine de la second-hand. 

Românii cumpără tot mai des haine second-hand. Preţurile încep de la câţiva lei
Sursa foto: pixabay.com/ornaW
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Oct 2022   •   18:30

Inflaţia şi preţurile ridicate i-au făcut pe români să caute alternative. Tot mai mulţi au început să apeleze la obiecte de mâna a doua, cererea chiar s-a dublat comparativ cu anul trecut.

Majoritatea oamenilor spun că au început să viziteze mai des magazinele second-hand şi că acestea sunt o soluţie bună atât pentru a economisi, cât şi pentru a găsi lucruri utile.

Românii cumpără îmbrăcăminte second-hand

Inflaţia şi bugetele micşorate i-au făcut pe oameni să găsească alterative pentru a face cumpărături. Una din soluţii este apelarea la magazinele second-hand. În ultima perioadă, tot mai mulţi oameni au început să-şi cumpere haine de la second - hand. Aici preţurile sunt mult mai mici decât cele din mall-uri şi încep de la 10 - 15 lei.

Prin intermediul second-hand-urilor, oamenii îmbină utilul cu plăcutul. Pe de o parte economisesc, iar pe de altă parte găsesc lucruri calitative.

Şi mediul înconjurător poate fi salvat prin cumpărarea hainelor de mâna a doua. 10% din emisiile mondiale de gaze cu efect de seră sunt generate de producţia de haine şi încălţăminte.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close