Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Horoscop chinezesc. Astrologul Nelu Vicleanu, despre cele mai avantajate semne în Anul Tigrului de Apă

Horoscop chinezesc. Astrologul Nelu Vicleanu, despre cele mai avantajate semne în Anul Tigrului de Apă

China intră la 1 februarie în Anul Tigrului de Apă, înscris conform ciclului de 60 de ani în 1902 - 1962 - 2022. Experții spun că este vorba despre o zodie a spiritului creator, un simbol al puterii și monarhiei.

Horoscop chinezesc. Astrologul Nelu Vicleanu, despre cele mai avantajate semne în Anul Tigrului de Apă
de Gabriel Dano    |    31 Ian 2022   •   19:40

"Acest Tigru are ca ideogramă un arc întins la maxim, e ca o săgeată gata să fie ațintită. Și atunci acest tigru este un animal care îi poate speria pe alții. Acest animal poate să fie o pisică blândă, dar poate fi și un leu periculos.

În ceea ce privește economia, vestea bună este că acest tigru conține elementul de foc, care este  elementul optimismului, care este elementul bucuriei, și atunci lucrurile pot cunoaște o redresare, o revigorare. Anul acesta și anul viitor sunt ani de apă, deci pe tulpina cerească este elementul apă, ceea ce înseamnă că încă vom si sâcâiți (...).

Norocoșii anului sunt cei născuți în anul de metal Yin, respectiv cei al căror an de naștere se termină cu cifra 1. Tigrul este prieten cu Porcul și persoanele născute în zodia Porc vor fi foarte avantajate. De asemenea, aliații Tigrului, respectiv persoanele născute în semnul Taurului și al Câinelui.

×
Subiecte în articol: News Hour with CNN
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close