Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Imagini virale cu Emil Boc și Lucian Bode dansând la Fesivalul Untold

Imagini virale cu Emil Boc și Lucian Bode dansând la Fesivalul Untold

Lucian Bode şi Emil Boc au participat aseară, la Untold. Ministrul Afacerilor Interne împreună cu primarul din Cluj au venit să se asigure că oamenii legii îşi fac treaba în interiorul festivalului. După verificări, cei doi au rămas la petrecere, unde au fost surprinşi dansând şi făcând poze.

Imagini virale cu Emil Boc și Lucian Bode dansând la Fesivalul Untold
Sursa foto: Ziarul Monitorul de Sălaj
de Georgiana Adam    |    08 Aug 2022   •   20:31

După 4 zile de festival şi distracție pe ritmuri electrice, a venit şi bilanţul!

143 de persoane au fost prinse cu droguri la Festivalul Untold de la Cluj, iar 44 conducând sub influenţa substanţelor interzise.

Au fost şi 1500 de cazuri medicale, precum traumatisme diverse, dureri de cap, probleme cardiace sau dureri digestive, 30 de adulţi şi cinci copii ajungând la spital pentru investigaţii medicale de specialitate.

Mai mult, cei de la ISU au dat amenzi usturătoare pentru prevenirea incendiilor. Mai exact, 122 de sanţiuni în valoare totală de peste 100 de mii de lei.

Dans electric la Festivalul Untold! Cum s-a distrat Emil Boc alături de Lucian Bode

Şi politicienii s-au bucurat de atmosfera de la festival.

Lucian Bode şi Emil Boc au participat aseară, la Festivalul Untold. Ministrul Afacerilor Interne împreună cu primarul din Cluj au venit să se asigure că oamenii legii îşi fac treaba în interiorul festivalului.

După verificări, cei doi au rămas la petrecere, unde au fost surprinşi dansând şi făcând poze alături de petrecăreţi.

Imaginile cu cei doi au fost publicate de jurnaliştii de la Ziarul Monitorul de Sălaj.

Lucian Bode spune că Festivalul Untold "a devenit un brand pentru țara noastră"

Lucian Bode a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook, unde le-a mulţumit celor peste 1.000 de angajaţi din MAI care au fost prezenţi la eveniment.

"Pe parcursul celor patru zile de festival, structurile MAI au fost și vor fi alături de zecile de mii de participanți pentru protecția și siguranța lor.

Din centrul de comandă dar și din mijlocul celor care petrec, situația se prezintă bine și este atent monitorizată.

Le mulțumesc celor peste 1.000 de angajați din cadrul structurilor noastre pentru modul profesionist de abordare, pentru implicare și acțiunea integrată în gestionarea evenimentelor de acest fel.

A fost aplicat și de această dată modelul proactiv de acțiune pentru a preveni incidentele nedorite și pentru a asigura un climat de ordine și siguranță publică.

În aceste zile suntem partenerii celor care înțeleg să se comporte civilizat și să respecte legea.

Desfășurarea în condiții de siguranță a acestui eveniment care a devenit un brand pentru țara noastră și care pune România pe harta marilor festivaluri internaționale de muzică, este o carte de vizită importantă pentru noi toți: autorități, organizatori, participanți.

Distracția continuă, aici, la Cluj-Napoca, la #UNTOLD, și ea nu trebuie să însemne excese!

Echilibrul, măsura și respectul sunt compatibile cu voia bună și distracția!

Le mulțumesc celor care au înțeles acest lucru și care se bucură decent de acest festival.

Felicitări organizatorilor, autorităților locale și partenerilor implicați în acest proiect grandios pentru această nouă ediție a UNTOLD și pentru buna cooperare pe care au avut-o cu structurile MAI. Unii fără alții nu se poate!", a scris Lucian Bode pe contul său de socializare.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close