Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Iohannis, după aprobarea PNRR: "Putem schimba România în profunzime. Provocările majore încep abia acum"

Iohannis, după aprobarea PNRR: "Putem schimba România în profunzime. Provocările majore încep abia acum"

Provocările majore încep abia acum, spune președintele Klaus Iohannis, după ce Planul Național de Redresare și Reziliență al României (PNRR) a primit undă verde de la Comisia Europeană.

Iohannis, după aprobarea PNRR: "Putem schimba România în profunzime. Provocările majore încep abia acum"
de Claudia Popovici    |    27 Sep 2021   •   19:40

Președintele Klaus Iohannis a precizat că aprobarea PNRR reprezintă „un moment simbolic de o mare importanță pentru viitorul” României.

„Acest plan este rezultatul unui dialog intens cu Comisia Europeană din ultimele luni, dar și un efort colectiv instituțional fără precedent. A fost un proces extrem de laborios care a presupus o muncă extraordinară sub presiunea timpului și le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la elaborarea cu succes a acestui plan”, declară Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, după aprobarea PNRR: "Provocările majore încep abia de acum"

Potrivit președintelui, provocările majore încep abia de acum: „implementarea deplină și la timp a tuturor măsurilor din acest plan este esențială”.

„Vreau să fim foarte bine pregătiţi pentru etapa cea mai importantă de demarare şi, mai ales, finalizarea reformelor pe care ni le-am asumat. Accesând aceste fonduri, puse la dispoziție de către Uniunea Europeană, putem schimba România în profunzime, putem construi o ţară aşa cum ne-o dorim", a mai precizat preşedintele Klaus Iohannis după aprobarea PNRR.

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close