Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Mascaţii au intervenit la accidentul provocat de un poliţist din Constanţa în noaptea de Revelion

Mascaţii au intervenit la accidentul provocat de un poliţist din Constanţa în noaptea de Revelion

Este anchetă de amploare în Constanţa după ce un poliţist ar fi ameninţat cu pistolul martorii unui accident produs chiar de colegul său. Deşi autorităţile susţin că ofiţerul a fost agresat, vecinii bărbatului izbit de maşina de poliţie spun că au cerut doar ca ancheta la faţa locului să fie una corectă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Ian 2024   •   19:44

Între timp, bărbatul lovit de autospecială chiar în noaptea dintre ani se află în spital, în comă. Vă avertizăm că urmează imagini cu puternic impact emoţional!

Bărbatul se afla pe mijlocul şoselei în momentul impactului. Vizibilitatea era scăzută din cauţa fumului de la artificii, iar poliţistul aflat la volan mergea cu viteză, spun martorii.

Citeşte şi: ”L-a lovit! Chemați Salvarea!” | Momentul în care un bărbat este spulberat de mașina poliției, pe o stradă din Constanța, chiar de Revelion

Imediat după impact a început un scandal între martori şi forţele de ordine. Vecinii victimei spun că au cerut ca ancheta la faţa locului să fie făcută corect, iar un alt poliţist ajuns la faţa locului i-a ameninţat cu pistolul. De celaltă parte, autorităţile susţin că au fost agresate.

"În timpul efectuării cercetărilor la faţa locului, mai multe persoane aflate în zonă ar fi devenit agresive verbal, motiv pentru care, în sprijinul poliţiştilor, au fost trimişi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa. Până la sosirea acestora, mai multe persoane l-ar fi agresat fizic pe un poliţist din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Constanţa pe care l-ar fi tras de uniformă. Acesta ar fi scos pistolul din dotare pentru a efectua somaţiile legale. Ulterior, conflictul a fost aplanat", a declarat Olimpia Ceară, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa.

La Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa se desfăşoară acum o anchetă internă în privinţa poliţistului care a  scos pistolul. Pe numele ofiţerului care l-a izbit cu maşina pe bărbat a fost deschis un dosar penal.

Victima este în comă, iar medicii încearcă acum să îi salveze viaţa.

×
Subiecte în articol: accident în Constanţa IPJ Constanța
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close