Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Tatăl lui Vlad Pascu, ieşire nervoasă de la DIICOT: A accelerat şi a intrat cu motocicleta în jurnalişti

Tatăl lui Vlad Pascu, ieşire nervoasă de la DIICOT: A accelerat şi a intrat cu motocicleta în jurnalişti

Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, a avut o reacţie nervoasă la ieșirea din DIICOT, acolo unde a fost chemat la audieri în calitate de martor. Vrând să scape mai repede de întrebările jurnaliștilor acesta a accelerat şi a intrat cu motocicleta în faţa lor.

de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Sep 2023   •   16:46

Update 21:45. Tatăl lui Vlad Pascu va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, după ce a intrat cu motocicleta într-un grup de jurnaliști. 

"În cauză cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, urmând a fi sesizată unitatea de parchet competentă. Precizăm faptul că bărbatul a fost testat în vederea stabilirii consumului de alcool, ori de substanțe interzise, ambele rezultate fiind negative", anunţă Poliţia Capitalei. 

Update 17:05. Tatăl lui Vlad Pascu, plasat sub control judiciar. Avea acasă muniție ilegală

Mihai Pascu a fost plasat sub control judiciar pentru nerespectarea armelor şi munițiilor, după ce la perchezițiile DIICOT, în locuinţa sa au fost găsite elemente de muniție.

Update 16:59: Tatăl lui Vlad Pascu riscă dosar penal după ce a lovit un grup de jurnaliști cu motocicleta, la ieșirea din sediul DIICOT

Politia Capitalei s-a autosesizat după ce Mihai Pascu a accelerat cu motocicleta şi a intrat în grupul de jurnaliști, la ieșirea din sediul DIICOT, acolo unde a fost audiat în calitate de martor. 

"Cu privire la apariția în spațiul public a unor imagini, în care un bărbat ar fi intrat cu un scuter în reporterii aflați pe o stradă din Sectorul 3, Serviciul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: Polițiștii Capitalei s-au autosesizat și au demarat verificări în cauză, în vederea dispunerii măsurilor legale", anunţă Poliţia Capitalei. 

Citeşte şi: Noi detalii despre familia şoferului drogat. Mama lui Vlad Pascu procura droguri pentru fiul său

Tatăl lui Vlad Pascu, ieșire nervoasă de la DIICOT: A accelerat şi a intrat cu motocicleta în jurnaliști

Reamintim că, polițiștii și procurorii DIICOT au făcut, în această dimineaţă, 11 percheziții în București, în cadrul unei operaţiuni de amploare ce a fost denumită de autorităţi Hidra. Sunt vizați adolescenți din familii cu posibilități materiale, care ar fi vândut droguri în Capitală, dar și pe litoral.

Aceștia sunt bănuiți că ar fi frunizat droguri la petreceri private. La audieri au fost duși la sediul DIICOT şi părinţii lui Vlad Pascu.

Mihai Pascu, tatăl şoferului drogat, a fost găsit într-unul din apartamentele din Sectorul 1 al Capitalei, pe care familia Pascu le deține. Acesta a ajuns la DIICOT cu o cască de motociclist pe cap.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Tot la fel a şi plecat de la audieri, moment în care a avut o ieșire nervoasă. Mai exact, tatăl lui Vlad Pascu a ieșit alergând din sediul DIICOT, s-a îndreptat către motocicleta sa cu casca pe cap şi înconjurat de jurnaliştii care îi adresau întrebări, Mihai Pascu a încercat să plece accelerând motocicleta şi intrând în grupul din faţa lui.

Cel puţin două persoane, cameramani, au fost atinse de motocicletă, însă din fericire nimeni nu a fost rănit atât de grav încât să aibă nevoie de transport la o unitate medicală sau de alte îngrijiri medicale.  

Între timp, mama lui Vlad Pascu se află în continuare la sediul DIICOT,  fiind suspectată că ar fi săvârșit infracțiuni contra înfăptuirii justiției și ar fi încercat să șantajeze martorii în cauza în care este vizat fiul său. 

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close