Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Fostul premier israelian Naftali Bennett: "Vom lupta și vom învinge"

Fostul premier israelian Naftali Bennett: "Vom lupta și vom învinge"

Naftali Bennett, fostul premier al Israelului, a vorbit în exclusivitate pentru News Hour with CNN despre atacul de pe mai multe fronturi al grupului Hamas din Gaza.

Fostul premier israelian Naftali Bennett: "Vom lupta și vom învinge"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Oct 2023   •   19:47

Întrebat cine crede că este în spatele acestui atac, cine crede că i-a înarmat pe teroriștii din Hamas, Naftali Bennett declară că "Iran este capul acestei caracatițe".

"Luptăm împotriva unor teroriști barbari(...). Vom lupta cu ei și vom câștiga. Statul Israel și poporul israelian sunt doritori să contracareze și să învingă", a spus el.

Potrivit fostului premier al Israelului, de 24 de ore autorităţile acestui stat "luptă împotriva acestor monștri de tip nazist".

Naftali Bennett: "Vom lupta și vom învinge"

Întrebat dacă acest conflict ar putea escalada, fostul premier spune că autoritățile vor lupta atât timp cât va fi necesar.

"Suntem cu toții determinaţi să luptăm pentru libertatea și viața noastră", a mai spus el.

Israel a înrolat un număr record de 300.000 de rezerviști în răspunsul său la atacul de pe mai multe fronturi al grupului Hamas din Gaza, a declarat purtătorul de cuvânt al armatei, luni, potrivit Reuters.

De la atacul surpriză de sâmbătă, avioanele israeliene au lovit ținte din Gaza, în timp ce forțele terestre au luptat pentru a recâștiga controlul asupra satelor și orașelor de la granița cu fâșia Gaza, care fuseseră cucerite de teroriștii Hamas.

×
Subiecte în articol: Naftali Bennett
Parteneri
Bani de la stat pentru tinerii care își găsesc un loc de muncă
x close