Antena 3 Emisiuni News Hour with CNN Guvernatorul BNR, discuţii cu premierul despre scumpiri şi taxa de solidaritate

Guvernatorul BNR, discuţii cu premierul despre scumpiri şi taxa de solidaritate

de Silvia Preda    |    10 Dec 2021   •   18:27
Guvernatorul BNR, discuţii cu premierul despre scumpiri şi taxa de solidaritate
Sursa foto: Hepta

Premierul Nicolae Ciucă și guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, au discutat, vineri, despre principalele evoluții din economie.

Guvernatorul Băncii Naţionale, Mugur Isărescu, şi premierul Nicolae Ciucă s-au întâlnit astăzi la Palatul Victoria pentru a se pune de acord în privinţă unor chestiuni cu impact direct în buzunarele românilor, cum ar fi scumpirile recente sau creşterea euro.

Pe agenda discuţiilor a fost şi taxa de solidaritate, despre care unele surse spun că BNR nu o agreează pentru că ar descuraja investiţiile în România.

Temele întâlnirii Ciucă-Isărescu: Evoluția economiei, bugetul și criza energetică

Premierul Nicolae Ciucă și guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, au discutat, vineri, despre bugetul pe anul 2022.

Întâlnirea a vizat discutarea principalelor evoluții și provocări din economia României și mediul financiar, în contextul actual al revenirii economice, al crizei energetice și al nevoii de a elabora un buget solid și credibil pentru 2022, care să ofere încredere mediului investițional și să susțină stabilitatea financiară de care România are nevoie în perioada următoare, a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru.

Aceasta a fost prima întrevedere a premierului cu Guvernatorul BNR.

 

 

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
x close