Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Guvernatorul BNR, discuţii cu premierul despre scumpiri şi taxa de solidaritate

Guvernatorul BNR, discuţii cu premierul despre scumpiri şi taxa de solidaritate

Premierul Nicolae Ciucă și guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, au discutat, vineri, despre principalele evoluții din economie.

Guvernatorul BNR, discuţii cu premierul despre scumpiri şi taxa de solidaritate
Sursa foto: Hepta
de Silvia Preda    |    10 Dec 2021   •   18:27

Guvernatorul Băncii Naţionale, Mugur Isărescu, şi premierul Nicolae Ciucă s-au întâlnit astăzi la Palatul Victoria pentru a se pune de acord în privinţă unor chestiuni cu impact direct în buzunarele românilor, cum ar fi scumpirile recente sau creşterea euro.

Pe agenda discuţiilor a fost şi taxa de solidaritate, despre care unele surse spun că BNR nu o agreează pentru că ar descuraja investiţiile în România.

Temele întâlnirii Ciucă-Isărescu: Evoluția economiei, bugetul și criza energetică

Premierul Nicolae Ciucă și guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, au discutat, vineri, despre bugetul pe anul 2022.

Întâlnirea a vizat discutarea principalelor evoluții și provocări din economia României și mediul financiar, în contextul actual al revenirii economice, al crizei energetice și al nevoii de a elabora un buget solid și credibil pentru 2022, care să ofere încredere mediului investițional și să susțină stabilitatea financiară de care România are nevoie în perioada următoare, a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru.

Aceasta a fost prima întrevedere a premierului cu Guvernatorul BNR.

 

 

×
Parteneri
Horoscop rune 3-9 aprilie 2023, cu Mihai Voropchievici
x close