Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Ororile din beciurile uzinei Azovstal. Cum a supravieţuit o mămică două luni cu bebeluşul ei, în oraşul asediat de ruşi

Ororile din beciurile uzinei Azovstal. Cum a supravieţuit o mămică două luni cu bebeluşul ei, în oraşul asediat de ruşi

Peste o sută de civili ucraineni au fost în cele din urmă evacuați din subsolul uzinei de oțel Azovstal din Mariupol. News Hour With CNN prezintă povestea prin care a trecut o mămică alături de băieţelul ei de numai patru luni. Împreună, au rezistat timp de două luni în oraşul asediat de ruşi.

Ororile din beciurile uzinei Azovstal. Cum a supravieţuit o mămică două luni cu bebeluşul ei, în oraşul asediat de ruşi
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Mai 2022   •   19:15

O ucraineancă a povestit cum a supravieţuit timp de două luni într-un beci, alături de băieţelul ei de doar patru luni.

"Acum mă simt fericită dar epuizată, pentru că am stat două luni într-un beci. Acum zâmbesc pentru că în sfârşit pot să fac lucrul acesta. Tot acest timp am plâns foarte mult, în fiecare zi. A fost foarte greu din punct de vedere emoţional. Când nu aveam apă caldă pentru el, luam o lumânare şi încălzeam apa pe ea.

Pentru mine acum avionul este cel mai greu şi dificil de suportat. Acum, când este foarte mult zgomot, mi-a intrat în reflex să mă ascund.

Când va creşte mare îi voi spune băieţelului meu că a fost un băieţel foarte curajos. A fost foarte curajos, foarte liniştit. Este cel mai bun copil din lume. A fost ideal.

Doarme liniştit, asta e bine. Aşa e, tot timpul. Pot să vă spun că nu îmi doresc ca el să mai treacă prin această poveste când va avea şi el un copil", a mărturisit femeia.

Președintele ucreainean Volodimir Zelenski, a anunţat, astăzi, că primii 156 de civili, femei și copii, au fost evacuați din uzina Azovstal, din Mariupol, și au fost duși la Zaporojie.

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close