Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Reacţia fabuloasă a unui copil, atunci când vede avioane şi elicoptere, la parada militară de Ziua Naţională: "Wow! Să vezi că mai vin şi altele!"

Reacţia fabuloasă a unui copil, atunci când vede avioane şi elicoptere, la parada militară de Ziua Naţională: "Wow! Să vezi că mai vin şi altele!"

Bucuria a mii de copii, parada de 1 Decembrie nu i-a dezamăgit nici în acest an. Tancurile, elicopterele şi lansatoarele de rachete, pe care le văd doar în filme sau jocuri video, au fost atracțiile principale printre juniori.

Reacţia fabuloasă a unui copil, atunci când vede avioane şi elicoptere, la parada militară de Ziua Naţională: "Wow! Să vezi că mai vin şi altele!"
Sursa foto: Antena 3
de Claudia Popovici    |    01 Dec 2021   •   18:54

Atât de mare a fost uimirea, încât mulţi prichindei au rămas minute în şir cu gura căscată. Rămas fără cuvinte, un copil a exclamat "wow!" minute în șir la vederea avioanelor şi elicopterelor de luptă. Alţii au fost impresionați de motociclete.

Tancurile şi elicopterele de luptă au atras însă cele mai multe priviri din partea micilor spectatori.

„Mie mi-a plăcut foarte tare. Dar nu am putut să mă apropri. Eu voiam să mă apropri de un tanc. Mi-a plăcut tot. Când o sa fiu mare vreau să devin soldat", a spus un copil.

 „Eu am văzut elicoptere. Eu am văzut tancul. Patru! Patru tancuri", mai spune cineva.

„Tancurile, sincer, astea mi-au plăcut cel mai mult.  Sunt depășit de situație. Super tare!" spune entuziasmat un băiat.

Copiii au avut locuri speciale pentru a privi în voie parada. Şi au fost mereu supravegheați de militari, pentru a nu se pierde de părinți.

„N-am văzut chiar așa multe în jocurile video, dar mi se par destul de interesant"", mai spune un tânăr spectator.

La finalul paradei, mii de oameni au invadat parcul Arcului, iar imaginile ne aduc aminte de cum eram înainte de pandemie. Ziua s-a încheiat cu expoziția tehnicii militare, un nou motiv de bucurie pentru micuții care au spus bucuroși La multi ani, România!

 

×
Subiecte în articol: 1 Decembrie parada militara copil
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close