Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Părinții caută soluții pentru perioada de grevă a profesorilor: "Este foarte greu"

Părinții caută soluții pentru perioada de grevă a profesorilor: "Este foarte greu"

Greva generală anunţată de sindicalişti a creat panică în rândul părinţilor, pentru că sunt nevoiți să găsească soluții pentru a nu-și lăsa copiii singuri acasă.

Părinții caută soluții pentru perioada de grevă a profesorilor: "Este foarte greu"
Sursa foto: Getty images | Tara Moore
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Mai 2023   •   19:30

Deşi majoritatea părinţilor susţin demersul profesorilor de a intra în grevă generală, această situaţie îi pune în încurcătură pe cei mai mulţi dintre ei, fiind nevoiți să găsească soluții pentru a nu-și lăsa copiii singuri acasă.

Mulţi dintre părinţi se plâng şi de faptul că elevii au fost deja afectaţi de pandemie, şi afirmă că o întrerupere a anului şcolar ar fi o adevărată problemă, mai ales pentru elevii în ani terminali.

În mediul rural, părinţii au noroc, de cele mai multe ori, de bunici, care vor sta cu elevii în timpul în care ar fi trebuit să fie la şcoală.

"Eu am noroc că pot să mă ocup de el, însă este foarte greu pentru cei care lucrează", a spus un părinte.

Citește și: Greva generală a profesorilor în şcoli poate dura cinci săptămâni

Luni, sindicaliştii vor avea încă o întâlnire cu prim-ministrul Ciucă, moment în care vor încercă să ajungă la o înţelegere, pentru ca această grevă să fie evitată.

×
Subiecte în articol: grevă profesori parinti
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close