Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Unul dintre patronii unui bistro de lux din București a fost înjunghiat de un client | Agresorul este căutat de poliţişti

Unul dintre patronii unui bistro de lux din București a fost înjunghiat de un client | Agresorul este căutat de poliţişti

Un incident șocant a avut loc astăzi pe terasa unui local de fițe din Bucureşti, acolo unde un client s-a ridicat de la masă și l-a înjunghiat pe unul dintre patroni, după care a fugit.

de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Apr 2023   •   18:51

Din imaginile de pe camerele de supraveghere se vede cum agresorul stă singur la o masă, așteptând ca patronul Nuba Cafe să iasă din local.

Atunci individul s-a ridicat și l-a urmărit pentru câțiva metri pe patron după care l-a atacat cu un cuțit în spate. După atac, agresorul a fugit prin spatele cafenelei, pe străzi.

Angajaţii cafenelei au sunat imediat la poliție și la ambulanță. La faţa locului a ajuns şi un echipaj de poliţie care a cules probe de la locul faptei. Patronul restaurantului a fost transportat la spital.

Urmare cercetărilor, se pare că agresorul nu era un client fidel al cafenelei, însă el ar mai fi venit și ieri aici. A fost remarcat tocmai pentru că îl filma pe unul dintre patroni.

Iată, astăzi s-a întors, s-a așezat singur la masă, a consumat băuturi alcoolice și l-a așteptat pe patron mai bine de o oră să iasă din cafenea. După aceea l-a atacat și a fugit. 

Polițiștii au deschis o anchetă și fac cercetări pentru identificarea și depistarea bărbatului bănuit de săvârșirea faptei, în vederea luării măsurilor legale.

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close