Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Polițiștii prinși în flagrant opreau bolizi de lux, în speranța unei șpăgi consistente | Percheziții DNA la Brigada Rutieră București

Polițiștii prinși în flagrant opreau bolizi de lux, în speranța unei șpăgi consistente | Percheziții DNA la Brigada Rutieră București

Direcția Națională Anticorupție (DNA) a făcut percheziții la sediul poliției rutiere după flagrantul din această dimineață în dosarul în care doi polițiști au fost prinși în flagrant în timp ce ar fi luat mită de la un șofer.

de Carmina Pricopie    |    27 Apr 2023   •   18:50

Polițiștii din cadrul Direcția Generală Anticorupție (DGA) și procurorii DNA au verificat birourile celor doi angajați de la Brigada Rutieră București prinși în flagrant într-o zonă de lux a capitalei.

Cei doi polițiști prinși în flagrant, joi, ar fi oprit în trafic doar mașini de lux, printre șoferi fiind și persoane publice.

Existau informații la nivelul poliției rutiere, dar și în oraș că cei doi indivizi cu asta se ocupă.

Cei doi opreau mașini scumpe în trafic și erau cazuri în care inventau anumite abateri pentru a cere șpagă.

Citește și: Doi polițiști săltați de procurorii DNA, în București! Momentul în care autospeciala lor este percheziționată 

Flagrantul s-a realizat astăzi, în timp ce polițiștii primeau șpagă de 1.500 de lei pentru a-l lăsa pe un șofer să circule în continuare cu permisul de conducere.

"Perchezițiile au loc și la domiciliile unor persoane fizice, fiind vorba, cel mai probabil de locuințele celor doi angajați ai Poliției Rutiere", potrivit Poliției Capitalei. 

×
Subiecte în articol: DNA perchezitii poliţişti rutieri spaga
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close