Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN "Nu pot să stau degeaba doar cu salariul" | Agent din Botoşani, cercetat disciplinar pentru că făcea vin şi creştea găini în curtea Poliţiei

"Nu pot să stau degeaba doar cu salariul" | Agent din Botoşani, cercetat disciplinar pentru că făcea vin şi creştea găini în curtea Poliţiei

Noul șef al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani a descoperit o adevărată fabrică de vin chiar în curtea unui fost sediu al poliției. Unul dintre agenţi este cercetat disciplinar.

de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Noi 2023   •   19:42

Totul a ieşit la iveală la sfârșitul lunii octombrie, atunci când comisarul șef al IPJ Botoșani a decis să verifice posturile de poliție, chiar și pe cele dezafectate.

A ajuns și la sediul din orașul Ștefănești, închis în urmă cu 15 ani, şi aşa a descoperit că unul dintre subalternii săi a decis să folosească spațiul în scopuri personale pentru a prepara băuturi alcoolice şi a creşte păsări şi porci. Din acest motiv, toți vecinii îl descriu ca fiind un om gospodar.

Însă şeful său nu este de aceeaşi părere şi a decis ca agentul care prepara vinul în curtea Poliţiei să fie cercetat disciplinar.

"Aveam două căzi cu struguri zdrobiți. Cresc păsări, găini, porci, fac țuică, fac vin, fac, care-i problema? Cum polițistul să fie și prost și calic, să nu facă nimic, să stea să aştepte data de 14 să i-a salariul", spune agentul prins în fapt. 

Tot în curtea poliției se află și locuința de serviciu a agentului.

"Omul îşi făcea pentru casa lui. Cât a stat aici lângă mine a fost un vecin extraordinar de bun, așa cum a fost el ca polițai, că ce este, e treaba lui.

Au fost niște oameni educați. Când a venit aici și-a pus copaci, o pus tot ce trebuie, ca un om gospodar", spune o vecină.

 

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close