Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Preoţii din Galaţi fac slujbe pe câmpul pârjolit, sperând la o ploaie de la Dumnezeu

Preoţii din Galaţi fac slujbe pe câmpul pârjolit, sperând la o ploaie de la Dumnezeu

Seceta face ravagii în toată ţara, iar oamenii sunt tot mai disperaţi. 

Preoţii din Galaţi fac slujbe pe câmpul pârjolit, sperând la o ploaie de la Dumnezeu
Sursa foto: Facebook/Primaria Cudalbi Galati
de Georgiana Adam    |    01 Iul 2022   •   18:22

În localitatea Cudalbi din Galaţi, o localitate pârjolită la propriu, edilul a apelat la o metodă inedită pentru a stopa valul de caniculă cu care majoritatea județelor din țară se confruntă. 

Însoțit de un întreg sobor de preoți și de mai mulți localnici evlavioși, cu o cisternă în mijlocul câmpului, edilul s-a rugat pentru ploaie, într-un lan de floarea-soarelui. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Întregul eveniment a fost postat şi pe Facebook, însoţit de un mesaj. 

"Când pământul crapă la propriu, ne întoarcem în genunchi... căci Dumnezeu este Cel care "face să răsară soarele Său şi peste cei răi, şi peste cei buni şi face să plouă şi peste cei drepţi, şi peste cei nedrepţi" (Matei 5:45).

Când pământul crapă la propriu, ne întoarcem în genunchi… căci Dumnezeu este Cel care „???? ?? ?????? ??????? ??? ş?...

Publicată de Primaria Cudalbi pe Miercuri, 29 iunie 2022

Din cauza temperaturilor foarte ridicate şi a secetei din ultima perioadă, păşunile şi culturile au fost afectate, ameninţând cu foamete. 

Nădejdea tuturor este numai la Dumnezeu cel milostiv şi multîndurat să nu se mânie pentru păcatele noastre cele cu ştiinţă şi cu  neştiinţă.

Ne-am rugat, astăzi, să ne dea Dumnezeu ploaie să se îndrepte recoltele. Încrezători în purtarea de grijă şi milostivirea lui Dumnezeu, să avem nădejde că El va răspunde rugăciunilor noastre", a scris primarul comunei Cudalbi, Grigore Gheonea, pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: ploaie seceta rugaciuni Galați Cudalbi
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close