Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Cât costă o vacanţă la all-inclusive în Antalya, unde turiştii au la masă peste 100 de preparate. Soluţii pentru tarife mai mici

Cât costă o vacanţă la all-inclusive în Antalya, unde turiştii au la masă peste 100 de preparate. Soluţii pentru tarife mai mici

Vacanțele pentru anul viitor se vor scumpi cu cel puţin 30 la sută. O spun specialiştii din turism care vin totuşi şi cu o veste bună. Dacă vă rezervaţi sejurul de acum, prin ofertele tip early booking, reuşiţi să evitaţi scumpirile generate de inflaţie. În Turcia, spre exemplu, locurile pentru resorturile de familie au început deja să se ocupe.

Cât costă o vacanţă la all-inclusive în Antalya, unde turiştii au la masă peste 100 de preparate. Soluţii pentru tarife mai mici
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Cristi Popovici    |    02 Noi 2022   •   18:50

La început de noiembrie, acest resort all-inclusive din Antalya este plin în proporție de 90%. Asta înseamnă peste 2.000 de turişti, care au venit aici pentru mâncarea din belșug, vremea de plajă şi condițiile de lux în care sunt cazați.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Este foarte bine pentru copii, în special, dar şi pentru cei de peste 80 de ani. Este foarte bine, confortabil. Punctul cheie îl reprezintă vremea! Vremea este uimitoare, la fel şi plaja", spune un turist. 

Astfel de hoteluri sunt înconjurate de hectare întregi de vegetaţie, terenuri de tenis, fotbal sau golf, piscine şi chiar râuri. 

Ce este interesant la acest resort este ca turiștii, de la hotel până la plaja, merg cu catamaranul. Aceste bărci merg în regim de shuttle boat. Merg la fiecare la 5 min şi îi iau pe turiști pe o distanță de 800 de metri.

Fiecare resort are plaja particulară, turiștii pot sta pe nisip la umbrele, sau pe pontoane la cabane. Preţurile sunt incluse în pachetul general.

"Este foarte frumos, serviciile sunt foarte bune aici. Bărcile, trenulețul, te poţi plimba în tot resortul, oamenii sunt prietenoși, este bine", spune un turist.

Antalya, destinația preferată în special de familii

Anul acesta, peste 250 de mii de români au vizitat Antalya. Este destinația externă preferată în special de familii. 

Turiştii sunt mulțumiți în special de mâncare, de liniște, de varietatea alcoolului şi a mâncării pe care le pot consuma.

"După cum vedeţi, este foarte cald în Antalya, este o vreme perfectă să vă bucurați de mare. Avem, de asemenea o piscină încălzită afară. Nu avem probleme cu vremea rece aici", spune Mustafa Lafci, manager vânzări hotel în Antalya.

Vacanță la all-inclusive în Antalya. Soluţii pentru tarife mai mici 

Preţul unui sejur de o săptămână pentru o familie cu doi copii, variază de la 2.500 la 4.000 de euro, cu avion inclus.

Aceste tarife sunt însă valabile doar dacă vă rezervați de acum vacanţa pentru anul viitor, prin ofertele tip early booking.

"Media de discount este de 30% acum, daca iți iei pentru anul următor.  Acum e mult mai avantajos. Până la perioada când îți expira early booking-ul la 31 ianuarie trebuia să dai banii 100%, acum dai 10 % la înscriere", spune Alin Burcea, proprietarul agenției de turism Paralela 45.

În plus, cumpărând  de acum sejururile, nu trebuie să vă mai faceți griji pentru scumpirile generate de inflaţie, care în Turcia a atins valori record de 80%.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close