Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Primul weekend de libertate, la mare: Cum sărbătoresc turiștii care au ajuns deja pe litoral

Primul weekend de libertate, la mare: Cum sărbătoresc turiștii care au ajuns deja pe litoral

Începe primul weekend de libertate. Scoatem masca în parcuri, la munte, sau pe plajă. Ne bucurăm de răsărit, la mare. Ce spun turiștii care au ajund deja pe litoral și se pregătesc să sprbătorească primele măsuri de relaxare după mai bine de un an de pandemie.

Primul weekend de libertate, la mare: Cum sărbătoresc turiștii care au ajuns deja pe litoral
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    14 Mai 2021   •   18:25

Românii se pregătesc, aşadar, pentru primul weekend de libertate. Iar mulţi vor alege marea, unde se vor putea bucura de primul răsărit de soare în plină petrecere. Corespondentul Antena 3, Alexandra Gheţea, a vorbit cu cei ajunși deja pe litoralul românesc, mai exact în Vama veche, și a aflat cum vor sărbători aceștia renunțarea la mască și la restricțiile de circulație pe timp de noapte.

Turiștii spun că abia așteaptă să scape de mască. Le era dor să simtă briza mării, fără a avea masca pe față și primul lucru pe care îl vor face odată cu încetarea restricțiilor, va fi să arunce masca de protecție la gunoi.

Apoi, mulți tineri au spus că vor sta pe plajă până la răsărit, pentru că le era dor să stea liniștiți, să nu trebuiască să iasă din casă cu declarație, și să poată să își petreacă noaptea în aer liber.

De asemenea, au mărturisit că vor profita de situație în perioada următoare, astfel încât să vină cât mai des la mare, să stea fără masca și să se simtă liberi.

 

×
Subiecte în articol: weekend libertate la mare litoral turiștii
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close