Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Purtătorul de cuvânt al guvernului israelian: ”Iranul este o forță împotriva democrației, libertăților, României și Israelului”

Purtătorul de cuvânt al guvernului israelian: ”Iranul este o forță împotriva democrației, libertăților, României și Israelului”

David Mencer, purtător de cuvânt al guvernului israelian, a declarat, la Antena 3 CNN, că Iranul este o forță care este împotriva democrației, libertăților, Israelului și României.

Purtătorul de cuvânt al guvernului israelian: ”Iranul este o forță împotriva democrației, libertăților, României și Israelului”
Sursa foto: worldupdates245
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Apr 2024   •   19:15

Oficialul israelian a explicat care va fi răspunsul țării sale la atacurile Iranului.

”Iranul este o forță care este împotriva democrației, împotriva libertății, și împotriva Israelului, și împotriva României, și împotriva democrațiilor și oamenilor care iubesc libertatea. Deci, practic noi suntem în prima linie a civilizației”, a declarat David Mencer.

Întrebat ce va face statul israelian în perioada următoare, David Mencer a precizat că va trebui să își apere cetățenii.

 ”Ce ar face România dacă trei sute de rachete balistice, plus drone, plus alte rachete ar fi fost lansate deasupra României, împotriva orașelor din România. Cum ar fi reacționat România? Cu siguranță n-ar fi privit în direcția opusă.

Fiecare țară are datoria să-și apere cetățenii. Prin urmare, întotdeauna ne vom apăra cetățenii. Pentru că momentul în care oamenii omoară evrei fără care evreii să poată să răspundă sau să se apere s-a terminat”, a mai declarat David Mencer.

Totuși, acesta nu a explicat clar care sunt planurile de răspuns ale Israelului.

×
Subiecte în articol: David Mencer Iran Război în Israel
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close