Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Raportul medical a confirmat: Minora de 17 ani, a fost agresată la Școala de Vară AUR

Raportul medical a confirmat: Minora de 17 ani, a fost agresată la Școala de Vară AUR

Raportul medical în cazul adolescentei care a acuzat faptul că a fost violată la Școala de Vară a AUR confirmă acuzațiile acesteia

de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Sep 2023   •   18:50

Nu există niciun dubiu că tânăra de 17 ani care a participat la școala de vară a AUR a fost violată. Medicii au stabilit cu certitudine acest lucru.

Mai trebuie ca și procurorii să afle cine au fost violatorii, având în vedere că fata nu își aduce aminte prea multe detalii din noaptea respectivă.

Ea a numit două persoane, însă acestea au negat că au abuzat-o sexual.

Va fi însă un drum lung până la aflarea adevărului, având în vedere că până acum nimeni nu a fost audiat.

Citește șiO minoră, vândută de familie pentru 3.500 de euro, în Sălaj. Fata susţine că a fost şi abuzată

Întregul sat în care locuiesc cei doi bărbați acuzați de viol, a trecut de partea acestora

Oamenii sunt cunoscuți în mica localitate și, spun sătenii, niciodată nu au creat vreo problemă. Ba, mai mult, unul dintre ei este familist convins.

"Nu cred așa ceva, e un băiat cuminte, de când îl știu nu am auzit nimic de el sa vorbească, e foarte cuminte, e liniștit, la locul lui", a spus un localnic.

Poliția Ialomița face ancheta după ce o adolescentă de 17 ani s-a prezentat la Secția de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Slobozia și a declarat că a fost victima unei infracțiuni de viol.

Acuzațiile au fost aduse după ce minora a participat la Școala de vară a AUR, care a început pe 14 septembrie în stațiunea Neptun-Olimp.

Inițial fata nu a vrut sa dea prea multe detalii despre ce i s-a întâmplat

Potrivit unor surse, in cursul nopții, aceasta a consumat băuturi alcoolice cu mai multe persoane din delegație, iar când s-a trezit a simțit dureri în zona inghinală, observând că prezintă urme de sânge.

Aceasta a declarat că nu-și amintește ce s-a întâmplat și nu dorește să dea detalii cu privire la identitatea persoanelor cu care s-a aflat în camera de hotel.

Apoi fata a fost la INML, la politie și la parchet, unde a depus plângere.

Până acum, la audieri au fost chemați doar membri AUR care au calitate de martori.

Cercetările se fac în rem, adică doar în ceea ce privește fapta, nefiind vreun suspect până la acest moment

×
Subiecte în articol: minora violata aur tabara de vara
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close