Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Rapperul Travis Scott, dat în judecată după incidentele de la Astroworld

Rapperul Travis Scott, dat în judecată după incidentele de la Astroworld

Rapperul american Travis Scott, precum şi ceilalţi organizatori ai Festivalului Astroworld din Houston au fost daţi în judecată de un participant la eveniment care cere daune de 1 milion de dolari pentru rănile suferite în timpul unui concert care a avut loc vineri seară.

Rapperul Travis Scott, dat în judecată după incidentele de la Astroworld
Sursa foto: Twitter/Complex
de Cerasela Stafie    |    08 Noi 2021   •   19:30

Manuel Souza, cel care l-a dat în judecată pe rapper susţine în plângerea sa că a suferit răni serioase şi că organizatorii printre care şi rapperul au eşuat să planifice şi să organizeze concertul într-o manieră sigură.

Alţi participanţi la spectacol susţin că organizatorii au lăsat concertul să continue, deşi fuseseră anunţaţi că cel puţin o persoană a murit. Iar imaginile apărute pe internet susţin afirmaţiile lor.

Scenele de groază s-au petrecut chiar în timp ce pe scenă se afla Travis Scott. Cu puţin timp înainte ca rapperul să înceapă concertul cei 50.000 de oameni care asistau la eveniment au început să înainteze către scenă.

Zeci de persoane din primele rânduri au căzut şi au fost călcate în picioare. Nu aveai unde să te duci şi nu era aer să respiri.

Travis Scott susţine că nu a realizat pe moment cât de gravă este situaţia. Iar imaginile transmise live de la concert par să îl aprobe. Într-una din pauzele dintre două piese rapperul observă ambulanţele care îşi croiseră cu greu drum în public dar continuă showul fără a avea vreo reacţie.

În primul său mesaj de după incidentul în urma căruia 8 oameni au murit şi alte câte zeci au fost răniţi, rapperul le-a transmis fanilor că este devastat de cele întâmplate.

”Sunt sincer devastat şi nu mi-aş fi putut imagina că se poate întâmpla aşa ceva,” a spus el.

Autorităţile investighează cele întâmplate, inclusiv motivele care i-au determinat pe cei din public să se împingă.

”Aceasta este întrebarea la care încercăm din răsputeri să răspundem. Vrem să analizăm fiecare detaliu, la planurile locaţiei, la cele de securitate şi să vorbim cu producătorii acestui concert, Live Nation,” a spus primarul din Houston, Sylvester Turner.

Bărbatul care cere un milion de dolari despăgubiri are o posibilă explicaţie deja.

Manuel Souza a scris în plângerea depusă în instanţă că Scott incită în mod frecvent publicul la violenţă. Iar asta ar fi dus la incidente şi la alte concerte ale artistului

 

 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close