Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Răsturnare de situație în cazul accidentului din Cobadin: În mașină se mai afla un băiat de 17 ani, despre care nu s-a știut inițial

Răsturnare de situație în cazul accidentului din Cobadin: În mașină se mai afla un băiat de 17 ani, despre care nu s-a știut inițial

Răstunarea de situaţie în cazul minorului din Cobadin care a furat maşina mătuşii şi a ucis două fete de 13, respectiv 17 ani. Se pare că în autoturism mai era un pasager.

Răsturnare de situație în cazul accidentului din Cobadin: În mașină se mai afla un băiat de 17 ani, despre care nu s-a știut inițial
de Mia Lungu    |    10 Aug 2022   •   18:22

Un alt tânăr de 17 ani se afla în mașina care a provocat accidentul grav din Cobadin, județul Constanța. Acesta este audiat acum ca martor în dosar.

Vă reamintim, tânărul care se afla va volan a pierdut controlul, a lovit puternic o maşină şi s-a oprit într-o altă mașină parcată.

În aceeaşi seară, cu doar câteva ore în urmă, a postat o poza pe reţelele de socializare cu o sticlă cu vin și 2 pahare pline. la volan.

Nu era la primul eveniment rutier de acest fel. Acelaşi minor a mai rănit un bătrân, după ce a intrat cu scuterul într-un atelaj motorizat.

A murit Darius, şoferul care a provocat accidentul în care i-au murit trei prieteni, în Cobadin

Darius, băiatul în vârstă de 16 ani, care a provocat accidentul în care i-au murit trei prieteni, în Cobadin, judeţul Constanţa, a murit ieri dimineaţă.

Tânărul în vârstă de 16 ani era în stare critică, internat pe Secţia de Terapie Intensivă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, după ce, în noaptea de joi spre vineri (5 august 2022), în jurul orei 01.40, a provocat un cumplit accident în Cobadin.

Ieri, Alex, prietenul lui Darius care se afla în maşină în momentul accidentului, s-a stins şi el din viaţă din cauza rănilor grave.

În total, patru tineri au murit în accidentul de la Cobadin. Ana şi Daniela, două fete în vârstă de 13, respectiv 16 ani, sunt celelalte două victime, ele pierzându-şi viaţa chiar la locul accidentului.

Impactul deosebit de violent a fost filmat de o cameră de supraveghere montată în intersecţia din Cobadin în care a avut loc tragedia.

Pe imagini s-a putut observa cum şoferul unui autoturism marca Volkswagen a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în plin într-un autoturism marca BMW.

Din impact, Volkswagen-ul a ricoşat şi a lovit o altă maşină aflată în benzinărie.

Au urmat momente de groază, oamenii adunaţi la faţa locului sperând într-o minune. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viaţa celor două fete.

Cei doi băieţi, grav răniţi, au fost transportaţi la spital, însă amândoi au murit, în ultimele 24 de ore.

×
Subiecte în articol: Cobadin Constanța accident
Parteneri
Marele Premiu al Australiei se vede la Antena 3 CNN
x close