Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Cristi Popovici, trimisul special Antena 3 în Ucraina, martorul unui bombardament rusesc lângă Nicolaev: "Sunt distrugeri peste tot. Bilanţul victimelor creşte în fiecare zi"

Cristi Popovici, trimisul special Antena 3 în Ucraina, martorul unui bombardament rusesc lângă Nicolaev: "Sunt distrugeri peste tot. Bilanţul victimelor creşte în fiecare zi"

Trimişii speciali Antena 3 în Ucraina, Cristi Popovici şi Costi Pahonţu, au ajuns în Ševčenkova, o localitate de lângă Nicolaiev, la câteva momente după un atac aerian şi au transmis scene incredibile din mijlocul bombardamentelor. Sunt imagini ale realității în care trăiesc ucrainenii, imagini ale distrugerii! Din păcate, bilanțul victimelor crește în fiecare zi şi nimeni nu se gândește la pace în acest moment. 

Cristi Popovici, trimisul special Antena 3 în Ucraina, martorul unui bombardament rusesc lângă Nicolaev: "Sunt distrugeri peste tot. Bilanţul victimelor creşte în fiecare zi"
de Cristi Popovici    |    31 Mar 2022   •   18:56

Suntem în Ševčenkova o localitate la aproximativ 30km de Nicolaev, bombardată în această dimineață. Am venit cu proprietarul să vedem pagubele. Aici este un depozit agricol. Efectiv acum facem evaluarea pagubelor.

Nu se ştie dacă la momentul bombardamentului au fost oameni prinşi în depozit. Este un miros puternic de fum.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Este distrus totul aici, maşina a luat foc. Aici erau paturile şi nu se văd victime, se pare că au reuşit muncitorii să fugă la timp din calea atacului. Imaginile sunt îngrozitoare. 

Sunt atacuri care se dau în continuu. Pentru aceste zone negocierile de pace sunt o iluzie. În fiecare zi mor oameni, mor civili în urma atacurilor aeriene rusești.

Tactica rușilor, ne spun cei care sunt aici, este să sperie pe toată lumea şi toţi să fugă. Sunt distrugeri peste tot.  Iată depozitul care a fost bombardat cu un proiectul rusesc de 82 de mm. Din păcate, nimeni nu se gândește la pace în acest moment. 

Citiţi şi: Cristi Popovici, trimisul special Antena 3 în Ucraina: "În Nicolaev situaţia este tensionată. Zeci de civili sunt daţi dispăruţi sub dărâmături"

×
Subiecte în articol: cristi popovici
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close