Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Revelion 2022, în aer liber. Vor fi petreceri în mai multe oraşe din ţară

Revelion 2022, în aer liber. Vor fi petreceri în mai multe oraşe din ţară

Revelion 2022. Vor fi petreceri în aer liber în mai multe oraşe din România. Pe scenele amplasate în centru, vor concerta artişti celebri până spre dimineaţă.

Revelion 2022, în aer liber. Vor fi petreceri în mai multe oraşe din ţară
Sursa foto: Pixabay.com/jakovzadro1
de Redacția Antena 3    |    29 Dec 2021   •   18:31

Constanţa se numără printre oraşele care vor organiza atât petreceri în aer liber cât şi focuri de artificii în noaptea de Revelion. 

Pentru spectacolul de artificii, primăria plăteşte aproape 350.000 de lei, iar pentru show-ul de muzică electronică încă 150.000 de lei.

Dacă anul trecut circulația în noaptea de Revelion a fost interzisă, acum a fost eliminată această restricţie. Chiar şi aşa, în multe oraşe nu se organizează petreceri.

La Iaşi, oamenii sunt aşteptaţi în număr mare pe platoul din faţa Palatului Culturii. Aici va fi organizată o petrecere care va începe la ora 20 şi se va termina spre 1 noaptea. Pe scenă vor urca Direcţia 5, Mircea Baniciu şi Ovidiu Lipan Ţăndărică, Nicoleta Nucă şi Alexandra Ungureanu. Costul petrecerii, aproape 700.000 de lei.

Revelion 2022 în aer liber

Aglomeraţie va fi şi în centrul municipiului Buzău. Irina Rimes, Raluka şi Bandul Balkanic se numără printre invitaţii care vor cânta de Revelion.

Şi în Braşov va fi petrecere, în Piaţa Sfatului.

Revelionul va fi sărbătorit cu muzică şi foc de artificii şi în Craiova.

În Bucureşti în schimb, Piaţa Constituţiei va fi pustie. Doar în parcul IOR din Sectorul 3, Primăria va organiza un spectacol cu lasere şi artificii unde vor cânta Carla's Dreams, Puya şi Manuel Riva.

×
Subiecte în articol: revelion aer liber petrecere artificii
Parteneri
Avertizare meteo | Frig şi ploi în următoarele săptămâni, în România
x close