Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Români care nu s-au vaccinat până acum: "Am crezut că o să devenim monștri, că o să mâncăm oameni"

Români care nu s-au vaccinat până acum: "Am crezut că o să devenim monștri, că o să mâncăm oameni"

Declaraţie halucinantă a unei femei din municipiul Iaşi care s-a vaccinat azi cu prima doză. Întrebată de reporterul News Hour with CNN de ce nu a făcut-o până acum, femeia a răspuns că a citit pe internet că dacă se vaccinează devine monstru și va mânca oameni.

Români care nu s-au vaccinat până acum: "Am crezut că o să devenim monștri, că o să mâncăm oameni"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3    |    21 Oct 2021   •   18:46

O femeie din comuna Oţeleni, Iaşi, care s-a vaccinat de teamă că nu-i mai vin copiii acasă, a făcut azi o declaraţie halucinantă. Până acum a refuzat să facă serul salvator deoarece a citit pe internet şi a crezut că dacă se vaccinează o să devină monstru şi o să mănânce oameni.

Şi nu e singura. O recunosc mai mulţi săteni, azi, după ce au stat la rând la vaccin. Cei care fac abia acum prima doză ori nu au ştiut de campaniile mobile ori nu au fost convinşi până acum de eficienţa vaccinului.

De ce nu s-au vaccinat unii oameni până acum

"Am văzut prea multe nebunii pe internet şi îmi era frică, acum de când nu mă mai uit pe internet m-am convins... 
Se spun prostii multe, falsuri multe, minciuni, minciuni foarte multe şi noi le-am crezut, Chiar am crezut că o să devenim monştri, că o să mâncăm oameni - ha, ha, ha - şi n-am mai venit. Acum copiii m-au ameninţat că dacă nu fac nu mai vin la mine", a fost mărturisirea halucinantă a uneia dintre sătencele venite la vaccinare. 

La Oțeleni, au venit să se vaccineze şi locuitori din comunele învecinate unde edilii nu au fost deloc preocupați să asigure serul salvator.

"La noi în comună, în Strunga, primarul nu s-a ocupat, nici n-a vrut să vorbească cu noi să ne spună - aducem, nu aducem. Nimic. Am apelat la primarul de Oţeleni şi m-am înscris la ei aici", spune unul din locuitorii veniși dintr-un sat vecin.

"Primarul a zis că nu-l interesează pe el, nu-şi bate capul, dar la vot a venit..." - mai spune omul cu năduf.

Cine spune că nu există COVID e dușmanul țării

Cei care au trecut prin boală încearcă să-şi convingă prietenii să se vaccineze. 

"Toată familia mea a fost bolnavă de COVID, eu am stat în spital 12 zile. Nu intubat, dar cu oxigen 3 zile, şi nu poate să îmi spună cineva că nu există. Cine spune că nu există e duşmanul ţării, asta este părerea mea şi nu poate să mă convingă nimeni", spune un alt bărbat care știe ce înseamnă să lupți cu coronavirusul. 

Din fericire, deși târziu, oamenii au început să aibă mai mare încredere în vaccinul anti-COVID. 

Au început oamenii să mai lase Facebook-ul şi să pună să se vaccineze, declară și primarul din Oțeleni, Mihai Gherăescu.

Comuna Oţeleni are peste 5 mii de locuitori şi mai bine de jumătate dintre ei sunt vaccinaţi. 

×
Subiecte în articol: News Hour with CNN Iași vaccin COVID-19

REUNIUNE NATO LA BUCUREȘTI

Miniștrii de externe din țările NATO, la București. Măsuri de securitate la cel mai înalt nivel

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close